Băiatul de la pagina 5. Senatorul Romașcanu, obscen, în sediul PSD: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

1
8304
Lucian Romașcanu

Ieșire obscenă a senatorului Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD. La sfârșitul Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului, Romașcanu a avut o ieșire nervoasă la adresja jurnaliștilor (mulți de gen feminin): „O să primească o p…ă în c…r toți!”.

Lucian Romașcanu nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți, care au decis să iasă din sală pentru declarațiile liderilor PSD, în condițiile în care președintele interimar Marcel Ciolacu nu a venit să expună concluziile CExN.

„E un pic jignitor… Ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a declarat Romașcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs și a comentat: „Nici aia, poate le place”.

Romașcanu a răspuns la fel de „spiritual”: „S-ar putea, da”.

Angajata PSD i-a adus în discuție și pe liberali: „Suntem singuri. E incredibil. Vreau să vad dacă la PNL fac la fel”.

A fost ministru al Culturii, dar a lucrat și la „Libertatea”

Lucian Romașcanu (53 de ani) este senator PSD de Buzău din 2016 și a fost ministru al Culturii în Guvernul Mihai Tudose (iunie 2017 – ianuarie 2018).

Din aprilie 2020, Romașcanu este și purtător de cuvânt al PSD.

Înainte de a intra în politică pe „filieră buzoiană” (Ciolacu), Romașcanu a lucrat în zona administrativă a unor ziare tabloide. A fost la Libertatea” pe vremea când cotidianul trustului elvețian Ringier era celebru pentru rubrica „Fata de la pagina 5”.

Astăzi, prin ieșirea sa golănească, Romașcanu a devenit „Băiatul de la pagina 5”.

Scuze cu minciuni

La scurt timp după mizeria care i-a ieșit pe gură, Lucian Romașcanu și-a cerut ulterior scuze, pe pagina sa de Facebook, pentru limbajul folosit. Oficialul PSD susține – în mod mincinos – că se referea la traseiștii din partidul său, și nu la jurnaliști.

El nu e convins că „a avut o scăpare”, ci „se pare” că a avut o scăpare.

Până la urmă, Romașcanu i-a găsit și pe adevărații vinovați ai obscenității sale: liberalii!

Postarea lui Lucian Romașcanu

„Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid, am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare. Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade. Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu. Mulțumesc pentru înțelegere!

P. S. Înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cum este linșat un liberal la Antena 3: „Ați dat un răspuns tâmpit” / „Vorbiți mult și prost” / „Aveți ceva la cap?”

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

1 COMENTARIU

  1. Capitala României cam e la Voluntari. Comuniştii măcar recurgeau la specialişti. Pe la 1946, Grigore Moisil era ambasador la turci, iar Simion Stoilow la francezi. Azi, contra matematicianului Nicuşor Dan, se poate lucra cu un fotbal aproape incalificabil, în timp ce Jonas Kauffmann tocmai inaugurează la Budapesta Eiffel Art Studios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here