Tribunalul confirmă abuzul grav comis de Mafia de la Voluntari împotriva USR-PLUS. Pandele a încercat să scoată Alianța de pe buletinul de vot

0
1778

Alianţa USR-PLUS a învins în instanță Mafia politică de la Voluntari, dirijată de soții toxici Florentin Pandele – Gabriela Firea. Tribunalul Ilfov a desființat hotărârea Biroului Electoral de Circumscripţie din oraşul Voluntari, care a respins inițial candidaturile USR-PLUS pentru alegerile din orașul ilfovean.

Bogdan Rolea se va afla pe buletinul de vot pentru funcţia de primar al oraşului Voluntari, iar lista USR-PLUS va putea fi votată pentru Consiliul Local. Așa a decis Tribunalul Ilfov, care a spulberat hotărârea scandaloasă a Biroului Electoral de Circumscripţie din oraşul Voluntari, dominat de oamenii lui Pandele.

Comunicatul USR-PLUS (22 august)

„USR PLUS l-a învins pe Pandele. Tribunalul a validat candidaturile Alianţei în Voluntari”

„Încercarea abuzivă și nefondată a interpușilor domnului Pandele de la Voluntari de a invalida candidaturile USR-PLUS la alegerile locale din 27 septembrie din orașul Voluntari a eșuat lamentabil.

Alianța USR PLUS a contestat hotărârea aberantă a Biroului Electoral de Circumscripție din orașul Voluntari, birou din care fac parte persoane care au strânse legături cu familia Pandele și care obțin diverse beneficii de pe urma acestei relații.

Contestația a fost respinsă inițial, dar prin eforturile avocaților noștri, Oana Cambera și Dumitru Brașovschi, și ei candidați USR-PLUS la Consiliul Județean Ilfov, am depus apel la Tribunalul Ilfov și am primit răspunsul firesc într-o țară care respectă democrația și dreptul de a fi ales.

Tribunalul a admis candidatura domnului Rolea Bogdan pentru funcția de primar al orașului Voluntari și lista de candidați pentru funcția de consilieri locali în Consiliul Local Voluntari, depusă de Alianța USR-PLUS.

Soluția dată de Tribunal vine să confirme faptul că tot acest demers a fost o încercare disperată a interpușilor domnului Pandele de a împiedica candidatura și implicit intrarea în administrația locală Voluntari a candidaților USR-PLUS, printre care se află urbaniști, economiști, ingineri software, experți contabili, profesioniști în domeniile lor, pentru că știu că, odată intrați în Consiliul Local, acești oameni vor face tot posibilul să scoată la lumină tot ceea ce a fost bine ascuns timp de două decenii.

Înțelegem panica pe care o resimt toți oamenii care sunt conectați puternic la rețelele de interese locale din Voluntari.

Candidații USR-PLUS reprezintă pentru ei riscul să dispară de pe scena politică acei oameni în care s-au investit mulți bani pentru a le favoriza demersurile personale, în defavoarea interesului public. Utilizarea intimidării este singurul mecanism pe care acești oameni îl cunosc, disperați să își mențină rețeaua de relații.

Îi transmitem pe această cale contracandidatului nostru, domnul Pandele, că suntem aici pentru a face lumină în administrația locală Voluntari, să oprim scurgerile de bani către buzunarele «prietenilor» dumnealui și pentru a o transforma în partener al cetățenilor, care îi reprezentă cu integritate, deschidere, transparență și profesionalism. Prioritatea noastră numărul 1 sunt cetățenii Voluntariului, pentru că noi suntem dintre ei.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here