AUDIO. O bunicuță din Ucraina a lichidat 8 invadatori ruși. „I-a hrănit cu plăcinte cu otravă. Au zburat acasă în sicrie zincate”

1
19635

Noi înregistrări incredibile cu militari ruși aflați pe frontul ucrainean sunt puse la dispoziția publicului de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastirski. Într-una din ele, un ocupant îi povestește unei femei din Rusia – probabil, prietena sa – despre promiscuitatea pe care-o îndură împreună cu camarazii săi: sparg magazine, fac foamea, fură rațe din gospodării și se plâng că sunt total depășiți de armata ucraineană.

Spre finalul convorbirii, militarul o informează pe interlocutoarea sa că 8 dintre colegii lui de arme au făcut greșeala să mănânce niște plăcinte pe care li le-a oferit o bunicuță. „8 oameni au zburat acasă în sicrie zincate”, spune el.

Clipul audio a fost preluat și de site-ul Obozrevatel.com. Jurnaliștii ucraineni constată: „Locuitorii Ucrainei nu-i primesc pe invadatorii ruși cu pâine și sare, ci, dimpotrivă, încearcă să-i facă pe dușmani să părăsească pământul nostru. De exemplu, o bunică ucraineană a hrănit soldații Federației Ruse cu plăcinte cu otravă. Această poveste nu se potrivește deloc cu minciuna conform căreia ucrainenii se presupune că-i întâmpină pe ocupanți și împart mâncarea cu ei. Astfel de falsuri sunt răspândite în mod activ de resursele propagandistice rusești”.

AUDIO: Discuția terifiantă dintre ostașul rus și prietena sa

„Știam despre pierderi. Gleb a spus că-i aduc direct cu KamaZ-urile”

Tânăra rusoaică: Ieri, pe la ora 4, au adus încă un sicriu. Majgodin, din Zalezino (localitate situată în regiunea Tver din Rusia, la nord-vest de Moscova – n. red.), din două sate au mai fost acolo.

Militarul rus: Iar noi știi câți am adus și am trimis – întru pomenire?

Tânăra rusoaică: Pe cei care se presupune că sunt ceceni? (Este vorba despre „măcelarii lui Kadîrov”, cunoscuți și sub denumirea de „kadîroviți”, care au murit pe capete)

Militarul rus: Da, da!

Tânăra rusoaică: Inițial, multă vreme Ministerul Apărării n-a vorbit nimic despre pierderi. Din punctul nostru de vedere, n-ar fi fost niciun fel de pierderi.

Militarul rus: Pierderi sunt foarte multe.

Tânăra rusoaică: Știam despre pierderi, pentru că Gleb – ei stau la graniță, între Voronej și Ucraina – a spus că-i aduc direct cu KamaZ-urile (camioane de fabricație rusească – n. red.).

Militarul rus: Este înfricoșător! Înfricoșător!

Tânăra rusoaică: Da. Este un lucru de înțeles. Că voi acolo nu vă jucați. Nu e airsoft.

„Rațiile uscate s-au terminat, nu avem ce mânca. Facem foamea! Am ieșit afară ieri, am furat repede o rață. Dacă se nimerește un magazin de «bombardat», luăm de-acolo țigările, produsele”

Militarul rus: Ne-au aruncat din nou afară (se referă la faptul că ucrainenii i-au gonit de pe pozițiile inițiale – n. red.). Nicio asigurare, nimic. Toată Divizia 42, toată compania noastră a fost adusă în Djankoi (oraș regional din Crimeea anexată – n. red.), iar pe noi ne-au detașat. Rațiile uscate s-au terminat, nu avem ce mânca. Am ieșit afară ieri, am furat repede o rață! Dacă se nimerește un magazin de „bombardat”, luăm de-acolo țigările, produsele. Pentru că nu există nimic, înțelegi? Noi facem foamea!

Tânăra rusoaică: Dar marea majoritate spune (la televiziunile din Rusia – n. red.) că voi pur și simplu dați gratis produsele sau le primiți gratis de la cetățenii pașnici. Se vorbește că ei vă mulțumesc pentru că ați venit acolo, bunicile plâng acolo și vă mulțumesc.

Militarul rus: Aha. O bunică i-a hrănit cu plăcinte – 8 oameni au zburat acasă în sicrie zincate.

Tânăra rusoaică: Adică, i-a hrănit cu ce anume?

Militarul rus: Cu otravă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* Încă un fake istoric: „Putin pe stadion”! Imaginile cu cei 100.000 de spectatori, din 2022, ar fi, de fapt, de la sărbătoarea din 2021. Doar discursul sceleratului e actual, „mufat” pe imagini de arhivă

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Cel mai scârbos dintre pianiști: „Să-i încercuim şi să le tăiem curentul”. Rusul e repudiat de Occident: „Insportabil!”

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

VIDEO. Putin se teme: într-un discurs „à la Ceaușescu”, le-a spus rușilor că „Occidentul îi va folosi pe trădători” ca să „provoace confruntări civile”. Trădători sunt rușii cu vederi occidentale, democratice, dar și cei care „își câștigă banii aici și trăiesc acolo”. Soarta acestora va fi cruntă, anunță Putin: „îi vom scuipa ca pe o gânganie care-ți intră în gură”

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Povestea teribilă a unei mame-eroină. Olga avea 12 copii, dar a plecat la război. A murit împușcată de ruși, la 48 de ani. Alți 5 membri ai familiei luptă cu arma în mână

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

* „Antena 3 și-a bătut joc de mine!” Tristul destin al unei propagandiste anti-justiție: Roxana Ciucă – folosită și abandonată

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here