Au fost dați în vileag doi generali trădători care, deși născuți în Ucraina, luptă pentru criminalul Putin să distrugă Ucraina

1
4079

Postul de televiziune Ucraina 24 i-a dat în vileag pe cei doi generali trădători care luptă pentru criminalul Vladimir Putin, deși sunt născuți în regiunea Vinniția din Ucraina.

„Doi generali ocupanți, care acum se află în armata rusă, sunt din Ucraina. S-au născut în regiunea Vinniția. Ei sunt: șeful adjunct al Direcției principale a Statului Major, Vladimir Alekseev, și șeful adjunct al Serviciului 5 FSB, generalul Anatoli Boliuh”, a relatat Ucraina 24.

Ambii ofițeri superiori și-au vizitat, în 2014, rudele din regiunea Vinniția. Acum, apropiații lor din Ucraina nu mai vor să audă de trădători. Oamenii din Vinniția au furnizat serviciilor secrete ucrainene din SBU toate informațiile legate de Alekseev și Boliuh.

Jurnaliștii de la site-ul Obozrevatel.com au descoperit o mare surpriză în regiunea Vinniția, din care provin cei doi mișei.

„În regiunea Vinniția a fost instalată o piatră funerară cu imaginea lui Putin. Așa că poporul ucrainean i-a «mulțumit» «eliberatorului» pentru că a adus războiul în Ucraina. Piatra funerară a fost decorată cu o svastică nazistă, pentru că ceea ce face Rusia nu diferă de ceea ce a făcut Germania nazistă la mijlocul secolului trecut”.

Regiunea Vinniția, de unde provin cei doi generali trădători, se află la nord-estul Republicii Moldova, având graniță cu aceasta. Vinniția se află relativ aproape de nord-estul României (județul Botoșani).

Trădătorul nr. 1: Alekseev a condus Direcția a 14-a a spionajului rus. În 2017, Putin l-a făcut Erou al Federației Ruse

Primul trădător, Vladimir Alekseev (60 de ani), are gradul de general-locotenent. Deține funcția de prim-adjunct al șefului Direcției principale a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse din 2011. Este și Erou al Federației Ruse. Asta, cu toate că s-a născut la 23 aprilie 1961 în satul Golodki, districtul Hmelnițki, din regiunea Vinniția (Ucraina).

A fost șeful Departamentului de informații al Districtului Militar Moscova, apoi al Districtului Militar din Orientul Îndepărtat. Ulterior a ajuns la Biroul central al Direcției Principale de Informații a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Până în 2011, trădătorul Alekseev a ocupat funcția de șef al Direcției a 14-a a GRU (Direcția Principală de Spionaj) a Statului Major al Forțelor Armate din Federația Rusă.

În timpul operațiunii din Siria, unde Putin a dat ordin să fie salvat și menținut la putere dictatorul Bashar Al-Assad, generalul Alekseev a comandat acțiunile ofițerilor de informații militare. În 2017, prin decret al președintelui Federației Ruse, generalul-locotenent Alekseev a primit titlul de Erou al Federației Ruse cu o insignă specială – Medalia Steaua de Aur.

Vladimir Alekseev

Trădătorul nr. 2: Boliuh a fost însărcinat să se ocupe de reinstalarea pro-rusului Viktor Ianukovici în funcția de președinte al Ucrainei, după evenimentele de pe Maidan, din 2014. A dat-o în bară și a fost demis din ordinul lui Putin

Al doilea trădător, Anatoli Boliuh (65 de ani), este general în cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB, succesor al fostului KGB). A fost angajat o perioadă în „depășirea blocadei economice a Transnistriei”, prin organizarea de canale de contrabandă.

În timpul evenimentelor din 2014, de la Maidanul din Kiev, Boliuh și-a pierdut postul de șef al Departamentului de informații operaționale, împreună cu mai mulți ofițeri de rang înalt ai Direcției Principale de Spionaj, pentru că n-a reușit să întoarcă nicicum curentul în favoarea președintelui de atunci, pro-rusul Viktor Ianukovici.

Site-ul Dossier dezvăluia: „Deși acum presa îl numește în continuare șef, surse Dossier apropiate FSB confirmă că generalul a părăsit de mult serviciul. Acum, Boliuh este membru al Consiliului de Supraveghere al Institutului Național de Cercetare pentru Dezvoltarea Comunicațiilor. Oficial, institutul organizează seminarii, publică trei reviste pe care puțini oameni le citesc și oferă o platformă pentru oamenii de știință politică pro-Kremlin”.

Anatoli Boliuh

În această lună, Anatoli Boliuh și Serghei Beseda, șeful său de la Departamentul de informații externe al FSB, au fost plasați sub arest la domiciliu, după cum relata presa ucraineană. În realitate, susțin cei de la Dossier, Boliuh a fost doar intervievat de FSB și apoi eliberat.

„Anatoli Boliuh a fost, de asemenea, intervievat de FSB, după care a fost eliberat. Nu mai conduce de mult timp Departamentul de Informații Operaționale: trecerea la Rosgeologie a fost o retrogradare pentru el și nu a mai putut reveni în serviciul special la funcția anterioară. Cel mai probabil, anchetatorii au fost interesați de perioada până în 2015, când Boliuh era încă șeful Departamentului de Informații Operaționale”, au scris ce de la Dossier.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Jurnalista Tetiana Ceornovol, fostă deputată, distruge tancuri rusești la Kiev. Mamă a doi copii, Tetiana mânuiește un AK-47 și sisteme antitanc

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* VIDEO. „Șeherezada”, yachtul de 700 de milioane de dolari al lui Putin, a fost găsit în Italia. E păzit de securiștii ruși din FSO

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here