„Nu am nici semnal mai bun la telefon, nici nu prind bulgarii fără antenă”! Șeful DSP Alba îi ridiculizează pe conspiraționiști după ce s-a vaccinat anti-Covid

0
475

Alexandru Sinea, șeful DSP Alba, a avut câteva replici pline de umor la Digi24, după ce s-a vaccinat anti-Covid. Întrebat cum se simte după ce i s-a făcut injecția, Sinea a dat un răspuns dezamăgitor pentru cei care propagă teorii conspiraționiste: “Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă. Vaccinul există de când lumea, nu a fost inventat în 2020. Toate bolile contagioase au fost eliminate prin vaccinare”.

Pe contul său de Facebook, Sintea a fost mai exhaustiv: „Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și azi m-am vaccinat anti-COVID. Ca și director al DSP Alba am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică.

Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție.

Din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă și la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populația la risc, și anume adulții cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice.
Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului“.

Alba a fost unul dintre județele cel mai bine puse la punct în perioada pandemiei. A făcut permanent multe teste – motiv pentru care a fost și printre primele unde s-a putut observa, astă-toamnă, ascensiunea epidemiei de coronavirus.

Sinea spune că “în faza întâi a vaccinării, lucrurile au evoluat foarte bine”. Pentru faza a doua, sunt pregătite 14 centre de vaccinare.

De la începutul pandemiei și până azi, una dintre principalele teme ale conspiraționiștilor a fost faptul că vaccinul ar conține CIP-uri microscopice care, odată introduse în corp, s-ar activa prin antenele 5G. Oculta Mondială (au fost invocați ba Soroș, ba Bill Gates) ar urma apoi să îi teleghideze de la distanță pe cei care-și fac vaccinul.

Această temere a fost exprimată oficial, astă-vară, inclusiv de Biserica Ortodoxă Moldoveană.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Beizadeaua lui Bădălău petrece în Dubai cu Bianca Drăgușanu, „transferată” de la interlopul Alex Bodi. Soția îl aștepta la o ședință de consiliere parentală. Ei au doi copii și se află în proces de divorț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here