Șoșoacă, delir morbid: „Stanoevici nu a murit de Covid! Criminalii din sistem nu ne pot omorî pe toți!”

2
6353
Stanoevici și Șoșoacă - fotografie postată pe Facebook de senatoarea AUR

Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani), senatoare AUR, a lansat noi teorii conspiraționiste după moartea actorului Bogdan Stanoevici (care ar fi împlinit 63 de ani pe 22 ianuarie). E mult fake news în mesajele lansate de Șoșoacă pe Facebook și cu această ocazie.

Șoșoacă a reacționat prompt pe contul său de Facebook, pentru a capitaliza cât mai rapid tragicul deces al colegului de conspirații Bogdan Stanoevici.

Senatoarea AUR a speculat momentul, dându-le fanilor săi ceea ce așteaptă aceștia de la ea: o nouă conspirație. Parlamentara a scris că Stanoevici n-a murit de Covid, pentru că „se vindecase”, de fapt, „de două săptămâni”, și a lăsat de înțeles că ar exista o conspirație din „sistem”.

„Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decât l-am iubit noi! Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, a scris mai întâi Diana Șoșoacă, după anunțul morții lui Stanoevici.

La scurt timp, senatoarea AUR a revenit cu o postare nebunească, în care îi acuză pe medici că nu au tratat bolile actorului, și de aceea s-a ajuns la deces. Mai mult, Șoșoacă face și pe eroina, punându-le în vedere „criminalilor din sistem” că „nu ne puteți omorî pe toți”!

Ca să fie mai convingătoare, Șoșoacă a scris totul (mai puțin numele lui Stanoevici!) cu majuscule, caracteristică a unor trăiri psihotice.

Mesajul delirant al senatoarei Șoșoacă

„Pentru toți «deștepții» din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de Covid! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață, care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”

Tovarăși de proteste „anti-botniță”

Pe Bogdan Stanoevici și Diana Șoșoacă îi unea lupta „anti-botniță”, în numele căreia anul trecut au participat împreună la mitinguri anarhiste în Piața Universității și în Piața Victoriei.

La o astfel de întâlnire, cu câteva sute de participanți, Șoșoacă a dat foc unei măști, în aplauzele furibunde ale mulțimii, în care se afla și Stanoevici

I-a amenințat pe medici, care l-ar fi băgat pe Stanoevici în „comă indusă”!

În urmă cu trei săptămâni, senatoarea-avocată Șoșoacă anunța public că i-a amenințat pe medicii care-l tratau pe Stanoevici! Mai mult, îi învăța și ce trebuie să facă, deși ea are pregătire juridică, nu medicală!

Mai mult, Șoșoacă lansa bănuieli sinistre, cum că nu Stanoevici a intrat în comă, ci a fost o „comă indusă”! Altfel spus, senatoarea AUR ridica suspiciuni că medicii de la Spitalul „Sfântul Pantelimon” (unde era internat atunci Bogdan Stanoevici) ar fi niște criminali cu sânge rece!

Pe 20 decembrie 2020, Diana Șoșoacă declara la România TV: „Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecție nosocomială. Eu i-am avertizat să-l lase în pace și să-i aplice un tratament mediu, nu acut, pentru că au posibilitatea să aplice tratamente raportat la fiecare pacient în parte. După avertismentul ăsta, Bogdan a intrat în comă. Eu sper să nu fie o comă indusă. Eu vă spun că voi acționa în consecință. Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie. Se adună din ce în ce mai multe probe împotriva acestor protocoale impuse și chiar voi sesiza intervenția Parchetului General, care trebuie să desfășoare controale la toate spitalele”.

Actorul Bogdan Stanoevici, ex-ministru și unul dintre exponenții curentului conspiraționist de proveniență rusească în România, a decedat marți, la Institutul „C. C. Iliescu” de la Spitalul Fundeni din București.

După ce, luni în șir, militase pentru nesupunere civică și sfidarea măsurilor elementare de prevenire a infectării cu coronavirus, Stanoevici s-a îmbolnăvit, în cele din urmă, de Covid-19. Și a făcut o formă gravă, care i-a adus moartea.

Bogdan Stanoevici și Silvestru Șoșoacă (soțul senatoarei AUR) – fotografie postată pe Facebook de Diana Șoșoacă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Mai avem de tras încă 4 ani cu doamna senator AUR! Ne bucuram că am scăpat de Codrin Ștefănescu, de Nicolicea, Teodorovici sau de Șerban Nicolae, fără să bănuim măcar ce ne așteaptă….

    • Nicio instituție nu pară să aibă interesul de a stopa astfel de derapaje publice extrem de periculoase și generatoare de tensiuni și suspiciuni, îndeosebi în rândul populației cu o educație precară. Singura pedeapsă a unor astfel de voci inconștiente sau dezechilibrate este votul. „O să mă judece doar cetățenii, la urne, la următoarele alegeri. Până atunci, o să spun ce vreau și cum vreau, cu sau fără vreo dovadă în susținerea declarațiilor mele. Pentru că pot.” – pare să ne spună doamna Șoșoacă. „România este țara fără consecințe!” spunea un mare istoric interbelic. Avea dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.