Zuruie drujbele și în pădurile virgine din Munții Făgăraș. „Au defrișat, au dinamitat și au intrat cu buldozere acolo unde nimeni nu mai fusese vreodată“

1
3416
Drumul tăiat prin zona Zarna de firma care a băgat drujbele în pădurile virgine din Munții Făgăraș. FOTO: Agent Green

Ecologiștii de la Agent Green semnalează că, din decembrie 2020, firmele care taie pădurile României și-au înfipt drujbele și într-o zonă care, până acum, scăpase de asalt. Ar fi vorba de pădurile virgine din zona Zarna a Munților Făgăraș, unde defrișările au început cu acordul autorităților și chiar cu fonduri europene!

Mesajul postat pe Facebook de Agent Green: “O nouă rană adâncă în inima pădurilor din munții Făgăraș. Au defrișat, au dinamitat și au intrat cu buldozere acolo unde nimeni nu mai fusese vreodată. Un drum urât cum nu s-a mai văzut pentru a accesa și tăia pădurile virgine din zona numită Zarna a munților Făgăraș. Este o crimă realizată de controversata firmă Silvirom (implicată în multe scandaluri forestiere) cu girul autorităților române și cu 1,5 milioane de euro din fonduri europene. Un subiect pentru OLAF, pentru jurnaliștii de inevstigație și pentru Comisia Europeană, care a demarat acum un an procedurile de infringement împotriva Ministerului Mediului pentru tăierile ilegale din ariile naturale protejate, inclusiv din Munții Făgăraș“.

https://www.facebook.com/agentgreen.ro/posts/3776424742416209

Fundația Eco-Civica redistribuie postarea și adaugă următorul comentariu edificator: “Băieții deștepți din domeniul forestier au început distrugerea unor zone sălbatice din Munții Făgăraș! Au dinamitat, au defrișat și au tras un drum prin zone superbe, neatinse de om până acum. Autoritățile se fac că nu văd, așa e când ai buzunare mari!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Beizadeaua lui Bădălău petrece în Dubai cu Bianca Drăgușanu, „transferată” de la interlopul Alex Bodi. Soția îl aștepta la o ședință de consiliere parentală. Ei au doi copii și se află în proces de divorț

1 COMENTARIU

  1. Asta e ca povestea cu Cumpanasu. Presa face rating tot pomenindu-l si povestea continua spre exasperarea publicului. Exact la fel, povestea cu mafia taierilor de paduri isi vede de treaba desi de ani de zile chipurile tipa presa….BATJOCURA. Si romanii merita asta pentru ca NU PROTESTEAZA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.