Se pregătește un nou “tun” după modelul “Voiculescu-ICA”. PSD vrea să “prăduiască” terenurile Horticola București pentru mafia imobiliară, anunță liberalul Florin Roman

1
3662

PSD pregătește vânzarea la bucată a activelor companiei Horticola SA București, inclusiv a terenurilor din jurul Capitalei către rechinii mafiei imobiliare, avertizează Florin Roman, șeful deputaților PNL.

Atacul are și un model, pentru că același lucru l-au făcut alți afaceriști în trecut cu terenurile unor institute din nordul Bucureștiului. Dan Voiculescu a făcut și pușcărie pentru că a capturat un teren cu un preț de 75 de ori mai mic decât cel al pieței. Și Gigi Becali a înfundat pușcăria pentru că, în cârdășie cu ministrul Apărării de la acea vreme, a înșelat statul la un schimb de terenuri.

Florin Roman: „Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii pe cazul Horticola Bucureşti, unde mafia PSD pregăteşte vânzarea la bucată a unor active, imobile şi terenuri apropiate de Capitală“

Liberalul Florin Roman a dezvăluit că mafia PSD încearcă să își securizeze acest tip de afaceri printr-o lege care va bloca privatizările în următorii doi ani. S-ar conserva astfel mii de posturi, în companiile de stat, pe care au fost plasați oameni fără legătură cu ce au de făcut, dar fideli politic.

Privatizarea ar însemna eliminarea acestei vaste clientele, dar și pierderea unor importante resurse financiare oculte, pe care afaceriști sau politicieni social-democrați le obțin acum din căpușarea respectivelor companii.

Politicianul a venit cu exemplul concret al Horticola SA București, societate de stat controlată de oamenii PSD. Social-democrații pregătesc devalizarea acesteia prin vânzarea terenurilor pe care le deține către mafia imobiliară.

Asta, în timp ce în Parlament și la posturile de televiziune social-democrații țipă că nu vor privatizări pentru că apără interesul național.

S-ar repeta, astfel, situația ICA. Institutul de Cercetări Alimentare a fost devalizat de oligarhul criptocomunist Dan Voiculescu, aliatul PSD. Mogulul, patron peste posturile TV Antena 1 și Antena 3, a cumpărat terenuri în Băneasa, de la ICA (companie de stat), la un preț de 75 de ori mai mic decât cel real.

Voiculescu a fost judecat, găsit vinovat, condamnat la 10 ani de închisoare (din care n-a executat nici măcar 3) și la plata a 60 de milioane de euro prejudicii aduse statului. Până acum, nu s-au recuperat decât câteva milioane din pagubă, Voiculescu ascunzându-și averea.

Aceeași rețetă se pregătește acum pentru Horticola SA. „Susţinem cu toată tăria demersurile legale ale ministrului de Finanţe (n.r. – Florin Cîțu) care a mişcat muşuroiul corupţiei din zona Ministerului de Finanţe a PSD. Urmează un nou tun marca PSD: prin lege! Invocând lozinca «Noi nu ne vindem ţara, PSD vrea să interzică vânzarea participaţiilor statului la societăţile şi companiile naţionale. Sunt convins că procurorii vor sta cu ochii deschişi pe cazul Horticola Bucureşti, de exemplu, unde mafia PSD pregăteşte vânzarea la bucată a unor active, imobile şi terenuri apropiate de Capitală”, a spus liberalul Florin Roman.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prin combinațiile cu turcii, Firea pune în pericol viața bucureștenilor! Troleibuz în flăcări, primărița și directorul STB fac diversiuni

* Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

1 COMENTARIU

  1. Tot ce trebuie facut este sa fie nemilosi cu hotii,pentru ca avem alegeri si cu o alta majoritate in parlament vom putea reforma in sfarsit tara asta ,fara hoti in institutiile publice! Sa votam ca sa fie azvarliti in puscarii si averile facute din furt sa fie confiscate! Pana atunci,piedica cea mai mare o avem cu parlamentul transformat in Casa Hotilor,in justitie mai au destule cozi de topor- in CSM,CCR,AVOCATA WEBEROVA,SECTIA SPECIALA,CURTEA DE APEL SI ICCJ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here