Acuzații grave. Ana Birchall: Gabriela Firea are postaci anti-justiţie, plătiți de Primăria Capitalei!

2
7030
Ana Birchall şi Gabriela Firea-Pandele

Ana Birchall, ultimul ministru PSD al Justiţiei, o somează pe Gabriela Firea să oprească atacul la adresa sa din partea „postacilor” angajaţi în Primăria Bucureștiului.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ana Birchall spune că a descoperit că în spatele mesajelor în care ea este atacată se află „conturi false care duc la Primăria Capitalei”.

Ana Birchall cere Parchetului General şi DIICOT să se sesizeze din oficiu pentru a-i descoperi pe autorii acestor infracţiuni, care folosesc banul public pentru a desfăşura campanii politice.

„Vă învederez faptul că aceste acțiuni și complicități sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și de Procedură Penală și tocmai de aceea este imperios necesar ca dvs. personal să clarificați cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege”, scrie fostul ministru al Justiţiei în apelul adresat Gabrielei Firea.

Mesajul Anei Birchall adresat Gabrielei Firea

„- Am observat că, de la o vreme, pagina mea oficiala de Facebook a fost invadată de diverși postaci cu conturi false care aveau „misiunea specială” să mă denigreze și să deturneze atenția de la informațiile importante pentru opinia publică. Am avut curiozitatea să văd și eu cine sunt acești troli. Și… surprize, surprize! Înţeleg că acești postaci cu conturi false duc direct la Primăria Capitalei! Șoc și groază! Parcă nu-mi venea să cred… am verificat și răsverificat. Rezultatul – același, fără putință de tăgadă!
– Doamna Primar General Firea, vă solicit public să confirmați și să explicați în regim de urgență – deoarece cheltuirea banilor publici este o informație de interes public – dacă în fișa postului acestor angajați ai Primăriei Capitalei este ca în timpul serviciului să desfășoare activități cu iz politic în beneficiul dvs., direct, ca de pildă invadarea paginilor diverselor persoane publice față de care nu aveți o simpatie deosebită, pentru ca aceștia să fie atacați și denigrați și pentru a deturna discuțiile de la teme extrem de importante – ca de exemplu cele privind justiția.
– Vă învederez faptul că aceste acțiuni și complicități sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și de Procedură Penală și tocmai de aceea este imperios necesar ca dvs. personal să clarificați cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege.
– P.S. Mulțumesc din suflet cititorilor paginii mele care mi-au indicat această „ispravă” a doamnei Primar General și îi rog totodată pe toți prietenii de aici de pe Facebook, în special pe cei pricepuți în IT, să continue să-mi semnaleze astfel de derapaje. Nu mai putem tolera jaful din banii publici.”

Birchall a „demascat-o” pe Savonea, cu legea anti-SS Gestapo

Lia Savonea

Ana Birchall este implicată într-un război total cu capii mafiei din Justiţie ajunşi până la vârful sistemului. Ea insistă pentru desfiinţarea „SS-Gestapo”, secţia specială din Parchetul General înfiinţată de majoritatea PSD-ALDE la ordinul lui Liviu Dragnea şi al lui Călin Popescu Tăriceanu, cu scopul sabotării magistraţilor anticorupţie.

Secţia beneficiază de sprijinul fostei şefe a CSM, Lia Savonea, al cărei soţ a fost partener de afaceri cu un infractor celebru, ex-senatorul Cătălin Voicu (PSD), considerat şeful mafiei din Justiţie.

Recent, CSM a respins un proiect de lege iniţiat în comun de USR şi Ana Birchall, care prevedea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), măsură cerută de mai multe organisme europene de profil şi de asociaţii ale magistraţilor.

Prin acel vot, practic gașca Liei Savonea s-a „demascat” încă o dată, arătând că face jocurile clanurilor politice penale. Obiectivul acestora rămâne acelaşi chiar şi după condamnarea lui Liviu Dragnea: sabotarea justiţiei independente din interior, pentru slăbirea luptei anticorupţie, prin protejarea unor monştri anti-justiţie precum Secţia Specială.

Să nu uităm: secţia protejată de CSM & Lia Savonea a făcut din Laura Codruţa Kovesi „prim client” pe lista dosarelor fabricate magistraţilor oneşti. Kovesi a fost anchetată abuziv de SS-Gestapo la îndemnul lui Sebastian Ghiţă, unul dintre marii „penali” ai României, refugiat în Serbia de teama justiţiei române.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* MAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina liderului unui clan interlop. Polițistul este fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectei Capitalei

2 COMENTARII

  1. Cu banii furati de 4 ani incoace si cu spagile luate din contracte dubioase fara licitatii transparente,ca presa si consilierii opozitiei spun asta de 4 ani aproape in fiecare zi,se pregatesc intens de alegeri!Toate jafurile si tunurile date trebuiesc ascunse inca un mandat ,pana se prescriu faptele…Cu atatea cozi de topor in justitie,poate DNAul sau Parchetul sa faca si pe draku’n 4,judecatorul e cel ce hotaraste ,nu?Cozile din justitie nu pot fi ejectate cu una cu doua,e o reforma prea profunda ce se poate intinde pe zeci de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here