“Curg amenințările din zona PSD” la adresa ministrului de Finanțe, după ce “a mișcat mușuroiul corupției”. PSD-iștii se tem “că informațiile ajung la DNA”

1
7720
Florin Citu, ministrul Finantelor
Florin Cîțu

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, ar fi devenit ținta predilectă a atacurilor declanșate de PSD după ce a “mișcat mușuroiul corupției”, acuză Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Social-democrații se tem că informațiile despre ilegalitățile descoperite în minister vor ajunge la DNA și încearcă să-l intimideze pe ministru asmuțind televiziunile de casă și armatele de postaci.

Din zona PSD “curg amenințări“ pentru că „a început deratizarea unor Consilii de Administrație în care membrii puși de PSD fac jocuri în favoarea sponsorilor politici, senatori și deputați“

E vorba de controale pe care ministrul le-a ordonat și care au scos la iveală cheltuieli nejustificate, lucrări atribuite ilegal și angajări pe pile în Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, care s-a ocupat în perioada pandemiei de cumpărarea echipamentelor medicale, printre altele.

Liberalul Florin Roman spune că îl susține pe Florin Cîțu: „Urmare a unor constatări şi controale, se configurează tot mai clar modul în care au fost atribuite în mod clientelar, cu încălcarea legii, lucrări scumpe cât Casa Presei, de exemplu pentru reabilitarea faţadei ministerului, dar şi activităţi cu iz ilicit, în activitatea ONAC, unde nepotismul pesedist a fost la ordinea zilei. Spargerea unor grupuri de interese puternic legate de zona PSD, dar şi teama că aceste informaţii vor ajunge pe masa DNA au generat campania de defăimare şi calomniere a ministrului Finanţelor. Tot din zona PSD curg ameninţări referitoare la noi atacuri, în condiţiile în care Florin Cîţu a început ‘deratizarea’ unor Consilii de Administraţie, în care unii membri puşi de PSD fac jocurile în favoarea sponsorilor politici, senatori şi deputaţi, în defavoarea interesului public”.

Ca toate celelalte instituții publice din România, Ministerul de Finanțe a fost înțesat de pile și relații ale PSD. Acum, Roman spune că Florin Cîțu “a mișcat mușuroiul corupției din zona Ministerului de Finanțe a PSD”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Prin combinațiile cu turcii, Firea pune în pericol viața bucureștenilor! Troleibuz în flăcări, primărița și directorul STB fac diversiuni

* Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here