sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPropagandăVIDEO. Fake-news scandalos la Antena 3, în apărarea primăriței Firea! Autoarea unei...

VIDEO. Fake-news scandalos la Antena 3, în apărarea primăriței Firea! Autoarea unei minciuni colosale: Ana Maria Roman

-

Desantul comandoului trimis de Gabriela Firea pe Bd. Prelungirea Ghencea, vineri, să saboteze conferința de presă a lui Nicușor Dan s-a convertit într-un dezastru de imagine pentru PSD-ista de la Primăria Capitalei. Antena 3 l-a sabotat, la rândul ei, pe Nicușor Dan, prin manipulări grosolane, care au culminat cu minciună scandaloasă citită pe post de prezentatoarea Ana Maria Roman.

Ana Maria Roman a mințit ca o poștă sovietică, susținând că Nicușor Dan „a aruncat pupitrul” de la care viceprimarul Bădulescu „voia să susțină un discurs”.

„Circ în plină stradă, între Nicușor Dan și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Candidatul susținut de PNL a aruncat pupitrul de la care viceprimarul voia să susțină un discurs”, a anunțat iversionist dAna Maria Roman, mințind fără să clipească.

Propagandista pușcăriașului Dan Voiculescu a scuipat două minciuni ordinare:

- Advertisement -

1. „Pupitrul” nu era pupitru, ci un dulap adus de Bădulescu în încercarea (eșuată) de a-l ridiculiza pe candidatul PNL&USR la Primăria Capitalei. De altfel, chiar smardoiul PSD-ist a explicat că e un dulap, folosit pentru a vizualiza faptul că Nicușor Dan „a stat într-un dulap timp de trei luni, în timpul pandemiei”, în timp ce viteaza Firea a luptat cu covidul!

2. Bădulescu nu avea ce „discurs” să susțină acolo, pentru că era o conferință de presă anunțată de Nicușor Dan. E ca și cum la conferința de presă a PSD, de la sediul din Bd. Kiseleff, ar veni „să susțină un discurs” Rareș Bogdan de la PNL!

La un moment dat, Nicușor Dan a îndepărtat dulapul lui Bădulescu, aruncându-l în boscheții de la marginea șoselei, pentru că smardoiul PSD-ist nu voia să respecte distanța minimă de doi metri și , deși neinvitat, se lipise practic de candidatul PNL&USR.

- Advertisement -
Precizare importantă: Gabriela Firea este o importantă finanțatoare a Antenei 3, spre care dirijează anual milioane de euro, sub formă de publicitate plătită de Primăria Capitalei. Astfel, prin intermediul primăriței în interesul căreia minte ordinar, Ana Maria Roman e plătită generos din banii bucureștenilor, fără ca bucureștenii să-și fi dat acordul!

VIDEO: Șocanta minciună de la Antena 3

„Nu ți-e rușine, Nicușor? Nu ți-e rușine, măi, mafiotule? Ești mafiot? Ce mafiot ești tu, mă?”

Personaj gregar, viceprimarul Aurelian Bădulescu a avut un comportament grobian, recurgând la minciuni penibile și scenete de gang. El l-a acuzat pe Nicușor Dan că e „violent” și „mafiot”, care „umblă cu gorile”.

Când un tânăr prezent la conferința de presă a mutat dulapul, Bădulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operație” – șmecherie ieftină, de mahala.

„Huliganii! De ce ești domnule, huligan?! M-ai lovit și în operație! Nu ți-e rușine, Nicușor? Ai ajuns să umbli cu gorile? Nu ți-e rușine, măi, mafiotule? Ești mafiot? Ce mafiot ești tu, mă?”, a urlat Bădulescu, înainte de a începe conferința de presă a lui Nicușor Dan.

Ulterior, viceprimarul Capitalei a încercat din răsputeri să bruieze conferința lui Nicușor Dan, intervenind constant peste acesta. Candidatul PNL&USR a rezistat cu stoicism, ducându-și prezentarea până la capăt.

VIDEO: Halucinantele scene de pe Bd. Prelungirea Ghencea

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre „dezastrul Firea”, întrerupte de smardoiul Bădulescu, viceprimarul trimis de primăriță să facă scandal

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -