Balamuc în Senat: AUR o schimbă pe Șoșoacă din fruntea Comisiei pentru Abuzuri, conspiraționista se ține cu dinții de scaun

2
1245
Simion și Șoșoacă pe vremea când erau prieteni și nu se certaseră încă pe bani - așa cum susține senatoarea

Războiul AUR cu senatoarea Șoșoacă se lasă, în cel mai pur stil România Mare, cu excluderi, insulte și afurisiri reciproce. Claudiu Târziu, copreședinte al partidului și liderul grupului AUR din Senat, a anunțat că după eliminarea Dianei Șoșoacă din rândurile membrilor, aceasta este revocată și de la șefia Comisiei pentru cercetarea abuzurilor.

De asemenea, Târziu a informat că Șoșoacă va pierde și calitatea de membru al Comisiei Juridice. În locul conspiraționistei căzute în dizgrație, președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi numită Rodica Boancă, iar în Comisia Juridică va intra Dorin Cristian Mate. Claudiu Târziu a explicat: “Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului“.

Șoșoacă: „Nu am fost notificată cu privire la excludere. Înțeleg că singurul avocat pe care l-au avut am fost eu”

Dar Șoșoacă nu se dă dusă. Aceasta a răspuns că n-a fost notificată, iar informațiile au ajuns la ea prin intermediul presei. În consecință, e decisă să reziste pe baricade. Șoșoacă i-a ironizat pe foștii colegi de partid, spunând că e normal să nu știe procedurile, pentru că ea era singurul lor avocat: “Toţi juriştii din această sală şi toţi parlamentarii ştiu că există o procedură. În primul rând, trebuia să fiu notificată cu privire la eventuala excludere a mea, unde ar fi trebuit să mă prezint la Partidul AUR pentru a-mi susţine un punct de vedere. Până la acest moment, nu am fost notificată niciodată cu privire la excluderea mea, drept pentru care solicit AUR să depună la BP actele care demonstrează excluderea mea. Înţeleg că singurul avocat pe care l-au avut am fost eu, de asemenea, înţeleg şi lipsa de pregătire juridică pe care o au. Trebuia să fiu notificată în acest sens!“.

Șoșoacă a început să „dea din casă” după ce a fost exclusă. A povestit cum membrii AUR din provincie erau puși să se cazeze la hotelul „adevăratului președinte al partidului”. Ea a povestit că toată cearta a plecat, până la urmă, de la bani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Bună comparația cu… OSPICIUL-ambulant (!) numit P.R.M. (că… tot au acelelași discurs-politic DEMENT, TOXIC, ANTI-OCCIDENTAL!), numai că… s-au inversat un pic rolurile, mai degrabă Șoșoacă fiind un Vadim-cu-fustă, în timp ce Simion se străduiește să joace, în ochii opiniei-publiice, rolul unui un soi deee… „moderat” — Sic! –, de tipul ălora care, în P.R.M., încercau să se poziționeze ca-imagine un piculeț — dar… NU-MULT!!! — mai rațional decât „Tribunul”, cu-ale sale… „Medicamenteeee, medicamenteee!”: asta-i tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here