Șoșoacă i-a găsit buba lui Simion: „Trebuia să ai fustă, George! Trebuia să fii femeie, să fi alăptat, să ai copii!”

2
3158
Diana Șoșoacă - George Simion

Delirul paranoid al Dianaei Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani), livrat publicului AUR-ist duminică noaptea printr-un live pe Facebook, a alunecat spre o nouă revelație a senatoarei urlătoare: George Simion nu are nici familie, nici copii! Drept urmare, l-a trimis pe fostul ei șef să-și pună urgent fustă, să devină femeie, să alăpteze și, mă rog, să toarne niște copii.

„Apropo, George, de ce nu recunoști că toată campania de defăimare a mea a fost plătită de AUR? De ce nu recunoști, George? Pentru că ți s-a părut inadmisibil ca notorietatea mea să fie mai mare decât a ta?”, a lovit la oase urlătoarea „anti-botniță”, introducând o interogație retorică.

Și tot ea răspuns: „Ei, aia e, ce să-ți fac? Trebuia să ai fustă! Trebuia să fii mamă ca să înțelegi durerea unei nații! Trebuia să fii femeie, să fi alăptat, să ai copii!”.

Dar cum George Simion nu reușește nici să fie femeie, nici să alăpteze, iar în loc de fustă și-a pus cojoc patriotic-mițos și l-a îmbrăcat pe dos, Șoșoacă a descoperit trădarea acolo unde până de curând vedea salvarea. Și i-a zis-o verde-n față: „N-ai nici familie, n-ai nici copii! Nu știi cum funcționează o familie, vorbești doar din gură! Habar nu ai cât se chinuie o familie! Habar nu ai ce înseamnă să hrănești două, trei, patru guri! Habar nu ai!”.

Și pentru că se simțea nevoia unui Vadim nevaccinat, cu fustă și fără „botniță”, Șoșoacă a slobozit o urlătură de martir: „Am îmbrăcat cămașa morții! Foarte bine: omorâți-mă! Știți că toate dovezile sunt împărțite peste tot? Omorâți-mă, mă! Ce-o să mai faceți? Nu puteți să mă opriți!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. De fapt, Slavă-Domnului că nu face și Simion copii…

  Și mai bine ar fi fost… să NU facă nici Șoșoacă (!), căci… DEMENȚA (!) poate fi ereditară: există acest RISC(-SOCIAL)!

 2. Mea culpa.
  prima data ma distra aceasta individa.
  Era pentru mine prostul perfect. Stiti, ala care le stie pe toate,el stie cel mai bine, nu accepta argumente.
  Ea este expert in virusologie, in medicina,in drepturile omului (saraca inca nu a aflat ca fiecare drept vine la pachet cu o multime de obligatii), pentru ea democratia este egala cu anarhia, daca se aduce vorba de fizica atomica cred ca il contesta si pe Einstein, stie ea mai bine.
  Omul prost este benefic pentru orice societate. Fara prosti nu ar exista progres. Nu ai avea termeni de comparatie. Nu am mai gandi. Ar fi o nenorocire sa avem toti acelasi nivel de inteligenta.
  Problema acestei femei este ca peste prostie se suprapun grave probleme medicale.
  Nu sunt expert, zeci de ani in urma am facut ceva cursuri de psihologie, dar asta poate sa va confirme orice psihiatru.
  Aseara pentru prima data am urmarit si eu prestatia doamnei, din greseal, ma interesa mai mult Grigore Cartianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here