Rușii de la Sputnik s-au speriat: le-ar putea fi demisă Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului! Atac la premierul Orban

1
1447

Cu o viteză remarcabilă, site-ul ro.sputnik.md, portavocea Moscovei în România, a preluat vineri, pe un ton panicat, știrea privind ideea premierului Ludovic Orban de a o demite pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului. Această reacție vehementă a rușilor este un nou semn că e ceva în neregulă cu Weber și că eventuala ei demitere ar fi măsura corectă.

Fosta europarlamentară ALDE este cunoscută de multă vreme ca o purtătoare de cuvânt vocală a intereselor Rusiei în România, dar și ca vajnică luptătoare împotriva independenței Justiției, a legislației anticorupției și o fidelă a lui Tăriceanu și Dragnea.

Panică la Sputnik: omul plasat în funcția de Avocat al Poporului, Renate Weber, ar putea fi demis de români!

Declarația făcută de Orban vineri, la Brașov, prin care le cere parlamentarilor liberali ”să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, pe Renate Weber, și să fie numită o peroană care să fie un Avocat al Poporului, care să acționeze în conformitate cu Constituția și în interesul cetățenilor români”, a generat o reacție imediată din partea Rusiei.

“Orban, ieșire vehementă contra Avocatului Poporului, se pune la cale demiterea!”, titrează alarmată publicația Sputnik, oficiosul și purtătorul de guvânt al regimului Putin în peisajul media românesc.

Publicația rusească a calificat, în textul știrii, drept “aberante” amenzile date în perioada stării de urgență celor care n-au respectat legea.

Rușii de la Sputnik ne-au compătimit: nu înțeleg cum mai putem suporta “dictatura” lui Iohannis și Orban!

Apoi, rușii au plâns în hohote pe umărul românilor, pe care-i compătimesc că pot trăi într-o asemenea dictatură precum cea instituită de Iohannis și Orban: „Din cât se vede, Orban a preluat teza lui Iohannis, conform căreia «cetățenii români» sunt doar cei care îi susțin ideile. Restul românilor, care susțin acțiunile Renatei Weber, par să nu conteze pentru Orban“.

Perfect sincronizată cu campania și temele PSD, publicația Sputnik, finanțată integral cu bani de la bugetul Rusiei, duce un război asiduu împotriva măsurilor de precauție dictate de guvernul român în perioada pandemiei.

A susținut teoriile conspirației ventilate de social-democrați și caută să-i convingă pe români că răul cel mare este apartenența la UE și NATO, iar Iohannis și PNL trebuie înlăturați, pentru a fi readus la putere partidul lui Dragnea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

1 COMENTARIU

  1. Individa asta este bine sa fie luata la puricat cu tot trecutul ei si dinainte de 89,dar mai ales dupa!Cum a ajunss sa schimbe brusc discursul dupa ce PSDragnea a confiscat parlamentul si sa apere drepturile infractorilor ,plus interesele Rusiei!!E ceva suspect,cam toti ce au un trecut dubios,cel putin de turnator la secu ,schimba macazul atat de brusc!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here