Orban le cere parlamentarilor PNL „să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului”. Nesfârșitul șir de ticăloșii al Renatei Weber a umplut paharul

1
1034
Renate Weber

Nesfârșitul șir de ticăloșii comise de “Avocatul Poporului PSD”, Renate Weber, l-a determinat pe premierul Ludovic Orban să le ceară parlamentarilor liberali inițierea procedurilor de demitere a acesteia din funcție.

Într-o întâlnire avută vineri, la Brașov, cu liberalii din județ, Orban a enumerat aberațiile susținute sau inițiate de Weber și a acuzat-o pe aceasta că pune în pericol, în mod deliberat, sănătatea oamenilor.

Orban: “Renate Weber s-a arătat a fi avocatul PSD-ului”. Le cere parlamentarilor liberali “să investigheze” cum poate fi demis actualul Avocat al Poporului

Pe parcursul întâlnirii, Ludovic Orban a spus că „Avocatul Poporului nu mai este de ceva vreme Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei și au pus în pericol sănătatea oamenilor prin nerespectarea regulilor. Renate Weber s-a arătat a fi avocatul PSD-ului. Acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7.000 de lei…”.

Premierul a menționat apoi că le va cere liberalilor din Parlament „să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, pe Renate Weber, și să fie numită o peroană care să fie un Avocat al Poporului, care să acționeze în conformitate cu Constituția și în interesul cetățenilor români”.

A contestat la CCR instituirea stării de urgență și impozitarea pensiilor speciale. Monitorizează “pentru tortură” spitalele care tratează bolnavi de Covid-19

De la începutul pandemiei de coronavirus, n-a existat, practic, săptămână fără ca Renate Weber să nu se implice în câte o activitate subversivă, coordonată cu PSD și adesea venind în sprijinul narativelor lansate de Moscova.

În luna martie, Weber i-a cerut vehement președintelui Iohannis să instituie starea de urgență, invocând gravitatea pericolului. După ce Iohannis a declarat stare de urgență, aceeași Weber s-a adresat Curții Constituționale, reclamând tocmai această măsură și acuzând că e nejustificată!

Weber a contestat și amenzile date de autorități celor care n-au respectat regulile instituite în perioada stării de urgență. CCR, controlată tot de PSD, a acceptat plângerile Renatei Weber. Președintele CCR, ex-deputatul PSD Valer Dorneanu, a motivat declararea ca ilegală a stării de urgență prin aceea că ar fi fost neconstituțională o lege semnată chiar de el, în 2004, pe când era președintele Camerei Deputaților!

Renate Weber a continuat războiul cu Președinția și Guvernul, implicând treptat și alte categorii sociale.

Și-a manifestat regretul că n-are bază legală ca să conteste la CCR și decizia de a măsura temperatura oamenilor care intră în clădiri.

Le-a trimis notificări spitalelor care tratează bolnavii de Covid-19, avertizându-le că le monitorizează pentru tortură!

Ultima ispravă este contestarea, la Curtea Constituțională, a legii privind impozitarea pensiilor speciale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

1 COMENTARIU

  1. Da, este o javra ordinara, mai ceva ca leguma aia imputita si stricata de ciorbea! Cum dracu de s-au adunat numai si numai personaje absolut sinistre in toate functiile astea importante ale statului, eu nu inteleg, decat prin ideea de ansamblu pe care-o vedem pusa la cale de aproape 4 ani de catre psd si acolitii lui infecti, respectiv capturarea statului de criminalul psd si predarea neoficiala a puterii in mainile Rusiei, altfel nu-mi pot explica. Este stiut ca jigodia de draknea, care sper sa nu mai vada lumina zilei in libertate vreodata, n-avea absolut nicio problema sa dea tara pe tava rusilor, sau oricui platea mai mult, in schimbul libertatii. Un tradator si-un nenorocit cum tara asta n-a mai avut demult in prim-plan, insa psd-ul intreg e asa, incepand cu porcul de iliescu, si sfarsind cu ciolacii, dornenii, taricenii si care dracu sa-i ia mai sunt pe-acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here