Ascensiunea la ciolan a domnișoarei Ciolăneșteanu: s-a măritat cu senatorul Fifor (PSD), a ajuns directoare în Senat!

1
7638
Mihai Fifor

În ultimul an, Mihai Fifor, senator PSD, s-a însurat. Pe noua aleasă a inimii lui o vedea des, pentru că duduia lucra chiar la Senat. Era șefă birou la Direcția Resurse Umane. Măritișul cu Fifor i-a adus o frumoasă promovare: directoare a aceleiași Direcții!

Între iunie 2019 și iunie 2020 – nu se știa data exactă -, ex-ministrul Mihai Viorel Fifor (50 de ani) s-a căsătorit, a observat Newsweek.ro, urmărind cu atenție declarația de avere a senatorului.

Noua doamnă Fifor se numește Alexandra Florentina. Alexandra Florentina Fifor, fostă Ciolăneșteanu (un nume foarte potrivit pentru politică, putea să i-l împrumute și soțului!).

Anul trecut, Alexandra Ciolăneșteanu era șefă birou la Direcția Resurse Umane a Senatului.

Acum, Alexandra Fifor este directoare a Direcția Resurse Umane a Senatului.

Se schimbă numele, se schimbă și funcția! Că doar nu s-a măritat cu portarul Senatului…

Mihai Fifor e un bărbat discret. Atât de discret, încât își pomenește soția cu sfială în declarația de avere: angajată la „Senatul României”, are un „raport de serviciu” cu instituția.

Domnișoara Ciolăneșteanu lucra la Senatul României din 2016 – așa arată declarațiile de avere depuse în această perioadă.

Nu i-a fost rău nici până în 2019, dovadă că avea funcția de ȘEF BIROU la Direcția Resurse Umane.

Întâlnirea cu oacheșul Fifor a ridicat-o însă la cer: DIRECTOR la Direcția de Resurse Umane! Așa a scris domnița în declarația de avere depusă în acest an.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

Ce simte un medic când, întors de la spital, întâlnește vecinii care-l lămuresc că “virusul nu există”? Emoționanta mărturie a unei doctorițe din Cluj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.