PSD a trimis un polițist-pușcăriaș să susțină agresiunea asupra lui Nicușor Dan! Soția sa e tot polițistă, angajată la Firea

4
29206
Polițistul și candidatul

Polițistul local care a tolerat, ba chiar a protejat huliganismul celor de la Salubritatea Sectorului 5 (utilaje, basculante, claxoane pentru a bruia conferința de presă a lui Nicușor Dan), este un individ cu biografie infracțională.

”Domnu’ deputat, haideți, puțină decență!”, l-a apostrofat polițistul mustăcios pe Nicușor Dan, cu tupeu grotesc, când candidatul Opoziției l-a întrebat de ce nu aplică legea în cazul huliganilor trimiși de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD).

La scurt timp, Ciprian Ciucu (PNL), fost consilier general la Primăria Capitalei și viitor candidat la Primăria Sectorului 6, a dezvăluit cine este polițistul-pristanda.

„Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București… un condamnat pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul!

Numele lui este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale Sector 5, soția lui este angajată la Poliția Locală București. Petculeț a fost angajat în decembrie 2019 la Poliția Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o.

Voi înțelegeți cum arată polițiile locale din București? Polițistul a efectuat câțiva ani de închisoare pentru înșelăciune și luare de mită. A fost arestat după ce a fost condamnat, chiar la terminarea turei de noapte pe care o efectuase la sediul din Aleea Suter. Condamnarea i s-a tras în urma plângerii unei femei care i-a dat bani să faciliteze fiicei sale intrarea în poliție.

Document despre șpăgarul Petculeț

Povestea prostului care-i cere „puțină decență” olimpicului Nicușor Dan

Tare de tot! Dar să punem lucrurile în ordine.

În 2013, când era polițist local la Capitală (pe vremea primarului Sorin Oprescu), Stelică-Iulian Petculeț a fost prins luând șpagă pentru un profitabil trafic de influență.

A fost reținut 24 de ore, cu cătușe la mâini, fără curea la nădragi și fără șireturi la pantofi.

Procurorul a propus arestare preventivă pentru 30 de zile.

Nu știm ce s-a întâmplat cu această cerere, dar știm că Petculeț a fost condamnat definitiv și a făcut câțiva ani de pușcărie. De ce? Pentru că escrocul cerea bani și promitea angajări în poliție! O femeie l-a turnat pentru că a fost păcălită (a dat bani și nu și-a văzut fiica polițistă), iar borfașul a ajuns după gratii.

Dar a ieșit! Și când a ieșit, tot polițist local s-a făcut, că doar căpătase o experiență în plus!

În aprilie 2019 a încercat reîntregirea profesională a familiei: a vrut să se reangajeze la Poliția locală a Municipiului București, unde lucrează și soția sa. Stelică a fost respins însă la concurs, obținând un punctaj rușionos la proba scrisă: 24 de puncte din 100 posibile!

Chiar și așa prost, în decembrie 2019 a fost angajat la Poliția locală a Sectorului 5.

De 6 luni, Petculeț Stelică-Iulian este polițist local la Florea (Sectorul 5), iar soția lui e polițistă locală la Firea (Primăria Capitalei).

Pe 18 iunie 2020 a fost trimis de conducerea PSD a Primăriei Sectorului 5 (primar Daniel Florea) să asigure „liniștea și ordonea publică” la conferința de presă organizată în aer liber de Nicușor Dan. Concret: să se asigure că nimeni nu-i va deranja pe șoferii de la Salubritatea Sectorului 5, trimiși de același primar Daniel Florea să bruieze discursul candidatului PNL-USR.

Timp de o oră, Petculeț Stelică-Iulian n-a fost deranjat nici de concertul infernal de claxoane, nici de staționarea ilegală a coloanei de utilaje de mare gabarit.

Polițistul-pristanda a fost agresat doar de vorbele de nesuportat ale lui Nicușor Dan (medaliat cu aur la Olimpiadele internaționale de matematică): „Să eliminăm corupția din Primăria Capitalei și din primăriile de sector! Locul infractorilor nu e în aceste instituții, ci în altă parte”.

Și atunci, polițistul Petculeț Stelică-Iulian a replicat: ”Domnu’ deputat, haideți, puțină decență!”

Petculeț

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În plină pandemie, Daniel Florea (PSD), primarul Sectorului 5, a dat unei firme turcești cu sediul la Moscova un contract de 185 de milioane de euro pentru îngrijirea spațiilor verzi

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

Putea fi doar măturător, dar PSD l-a pus șef la ADP Sectorul 4. Marian Goleac, aghiotantul primarului Băluță, și-a falsificat diplomele de Bac și de facultate. DNA l-a trimis în judecată

Ce simte un medic când, întors de la spital, întâlnește vecinii care-l lămuresc că “virusul nu există”? Emoționanta mărturie a unei doctorițe din Cluj

4 COMENTARII

  1. Nu inteleg, jarteaua aia penala are atributii de dirijarea circulatiei, nu Politia Rutiera?!
    Si avind dosar penal cum a fost reancajat cu toate drepturile la Gardienii publici?

  2. Primariile pesediste au politistii lor..😬E o politie „paralela”..paraziteaza statul,caci asta este stilul mafiot!! Ca sa nu mai fie niciun dubiu, statul paralel exista:este statul mafiotilor pesedisti!!😈

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.