Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

0
1821
În starea de urgență, Robert Negoiță și mândra sa se plimbau cu bicicletele, ilegal, prin Parcul IOR, din sectorul pe care-l conduce PSD-istul

Jaf pe banii publici, în cel mai pur stil fanariot! Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și iubita sa, Elena Cojocari, au fost într-o deplasare în China, s-au cazat la un hotel de 5 stele și au plătit din banii unei companii a Primăriei conduse de PSD-ist, dezvăluie Libertatea.ro.

Oficial, între 30 noiembrie și 8 decembrie 2019, o delegație a Primăriei Sectorului 3 a mers în China, la Guangzhou, „pentru a vedea mai multe materiale care vor fi folosite la refacerea Parcului Pantelimon”.

Deplasarea întregii delegații, timp de 9 zile, a fost achitată de AS3 Administrare Străzi S3 SRL, companie a Primăriei Sectorului 3. Inclusiv cazarea la China Hotel – Marriott din Gunagzhou (hotel de 5 stele).

Din delegație au făcut parte și primarul Robert Negoiță (PSD), și viceprimarul Elena Petrescu (tot PSD), dar și iubita primarului, Elena Cojocari (care are PSD-ul în suflet).

Conform declarației unuia dintre membrii Consiliului de Administrație al companiei AS3 Administrare Străzi S3 SRL, Elena Cojocari nu este angajată la Primărie.

„Chiar am întrebat în ședința Consiliului de Administrație de ce plătim noi deplasarea primarului și nimeni nu mi-a dat niciun răspuns. (…) Habar nu am cine este Elena Cojocari! Acum aud prima dată acest nume”, a declarat Gabriel Cristian Ciocoi, membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Cazarea la hotelul Marriott a întregii delegații, deci și a iubitei primarului, s-a făcut din bani publici, fiind achitată de AS3 Administrare Străzi S3 SRL, conform unui document publicat de „Libertatea”.

Cele 4 camere duble deluxe au costat 18.000 de lei (aproape 4.000 de euro); Primăria a dat, așadar, circa 1.000 de euro pentru camera împărțită de Negoiță și Cojocari.

Penibil: Negoiță amenință cu plângere penală

Contactat de „Libertatea”, primarul Robert Negoiță a avut o reacție caraghioasă: „Nu există așa ceva! Dacă cineva a îndrăznit sa facă asta, va răspunde atât civil, cât și penal! Nu cred că a îndrăznit cineva să deconteze așa ceva! Dacă a făcut-o, se va alege cu sesizare penală din partea mea”.

Reacția lui Negoiță e de-a dreptul penibilă.

El nu poate nega că Elena Cojocari a făcut deplasarea în China.

Nu poate nega nici că Elena Cojocari s-a cazat la China Hotel – Marriott.

Nu poate nega nici că a dormit cu el în același apartament.

Și atunci, ce neagă el? Că pe factura apartamentului au fost trecute două nume – Robert Negoiță și Elena Cojocari? Dar dacă treceau doar Robert Negoiță, iar Elena Cojocari stătea cu el „pe blat”, nu era același lucru?

Tot ce mai poate face Negoiță este să-i convingă pe cei de la China Hotel – Marriott să-i dea o factură și pe numele Elena Cojocari, ca și cum duduia și-ar fi achitat cazarea singură. Dar e cam greu, chiar imposibil, de obținut o asemenea factură. Nu pentru că pe frontispiciul hotelului scrie „China”, ci pentru că scrie „Marriott”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.