Rușii au rămas fără provizii în estul Ucrainei. „Crimeea trebuia să devină o bază de rezervă pentru Putin, dar potențialul ei este aproape epuizat”

1
9561

După ce a suferit o înfrângere istorică în regiunea Kiev în fata armatei ucrainene, președintele terorist Vladimir Putin este pe cale să piardă și Donbass-ul. Colonelul ucrainean Vladislav Seleznev, retras din activitate în urmă cu 5 ani, dezvăluie că Federația Rusă și-a epuizat aproape complet potențialul de luptă din Crimeea anexată în 2014. Vestea-șoc a apărut pe portalul polonez Interia.

Colonelul Seleznev, citat de Interia: „Crimeea trebuia să devină o bază de rezervă pentru Putin. Dar potențialul ei este aproape epuizat. În timp ce Rusia se aștepta la un război care să dureze doar câteva zile și la un succes-fulger, acum se confruntă cu o serie de înfrângeri. Toate bazele, arsenalele, depozitele și unitățile militare din Crimeea, precum și tot ceea ce poate lupta, au fost deja transferate pe front”.

Potrivit ofițerului ucrainean, Rusia se grăbește acum să reînnoiască proviziile pe care le avea în peninsulă: desfășurarea rapidă a recruților sau mobilizarea de forțe suplimentare de pe întreg teritoriul țării agresoare.

Seleznev adaugă că recruții au fost pregătiți de la 1 aprilie, iar primele tabere de antrenament cu noi grupe sunt așteptate la începutul lunii iulie.

Col. Vladislav Seleznev

Problemele Kremlinului sunt agravate și de slăbirea moralului putiniștilor. Pe 15 aprilie s-a raportat despre fuga în masă a locuitorilor Crimeei, înspăimântați de trupurile militarilor ruși uciși în Ucraina. Conform raportului oficial, cadavrele acestora sunt predate la gara din Simferopol.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Surpriză totală pentru ruși: Jill Biden a dat o fugă în Ucraina, via Slovacia, la o zi după vizita în România! Soția lui Joe Biden s-a întâlnit cu cea a lui Zelenski

* Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

* VIDEO. Insula Șerpilor a devenit cimitir pentru ruși! Atacuri în serie ale ucrainenilor. O dronă Bayraktar a făcut praf un elicopter putinist

* DOCUMENT. De frica ucrainenilor, o companie formată din 295 de militari ruși a dezertat de pe câmpul de luptă. Procurorii lui Putin au deschis dosare penale pe numele fugarilor

* „Rusia se teme că luptele se vor muta pe teritoriul ei. Infrastructura sa militară ar putea deveni o țintă pentru armele SUA, intrate în dotarea Ucrainei”

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări, care se poartă greșit, nu vor supraviețui fizic și mental”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

1 COMENTARIU

  1. Într-un discurs ditirambic apocaliptic şi plin de minciuni, cu ocazia sărbătoririi începerii erei naziste ruse prin invadarea Ukrainei, criminalul nazist Putin Vladimir, înconjurat de mumii cu stele, şi-a vărsat oful în faţa unei gloate de soldăţei de plumb robotizaţi, în Piaţa Roşie din Moscova, pentru a-şi legitima crimele de război săvârşite în Ukraina şi a-şi legitima statutul de stat mafiot în faţa lumii. L-a ajutat în acest demers satana ortodoxă patriarhul Kiril al Moscovei care i-a binecuvântat crimele. Partea şi mai proastă este că trădătorul României KW Iohannis, sub umbrela NATO, a preluat metodele mafiote al criminalului nazist Putin aducând la guvernare în România, prin trădarea electoratului ce l-a ales ca preşedinte al României, organizaţia infracţională teroristă mafiotă PNL-PSD-UDMR şusţinută de organizaţiile rusofile hAUR, BOR şi CCR cu ajutorul cărora a adus România într-o situaţie socio-economică mai gravă decât în Ukraina. Întrucât românii nu s-au trezit din somnul cel de moarte întreb: Ce e de făcut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here