VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

1
3949
Șoșoacă și-a luat și "presa" după ea: pe OTV-ista Adriana Bahmuțeanu

Miercuri, la 34 de zile după ce avea parte de o primire tovărășească la Ambasada Rusiei de la București, senatoarea putinistă Diana Iovanovici-Șoșoacă a dat buzna la Ambasada SUA, aflată în nordul Capitalei, la Băneasa. Ea a provocat un circ penibil, un balamuc stupid, cu o retorică anti-americană împumutată de la regimul Gheorghiu-Dej – Ana Pauker – Bodnăraș. Un nou episod de rusofilie grețoasă și tembelă.

Joi, 31 martie 2022: senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR) și deputații Dumitru Coarnă (PSD, exclus între timp), Mihai Lasca (ex-AUR) și Francisc Tobă (ex-AUR) s-au prezentat la Ambasada Rusiei la București, pentru a discuta „Pacea de la București și Neutralitatea României”, după cum scria Sentoarea Urlătoare. I-a primit însuși obraznicul ambasador Valeri Kuzmin, deși cei patru nu aveau mandat din partea Parlamentului român ori a altei instituții.

Miercuri, 4 mai 2022: aceeași senatoare Diana Iovanovici-Șoșoacă a mers la Ambasada SUA la București, de astă-dată însoțită de doi deputați ex-AUR, Mihai Lasca și Ciprian Ciubuc, dar și de vuvuzeaua-de-presă Adriana Bahmuțeanu, care o promovează asiduu. Senatoarea Urlătoare a făcut scandal la ghișeul de la intrare, certându-se cu un funcționar că nu e lăsată să intre, să stea de vorbă cu șefii Ambasadei, deși nu avea programare.

Ambele episoade au avut loc pe fundalul războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, pe teritoriul acesteia, începând din 24 februarie. Șoșoacă s-a plasat clar de partea agresorilor ruși și a dictatorului scelerat Vladimir Putin, fapt apreciat de Ambasada Rusiei și de propaganda Moscovei.

VIDEO: Circul Șoșoacă la Ambasada SUA, filmat de un fost deputat AUR

„Suntem trei parlamentari, avem votul României și reprezentăm poporul român! Avem și presa după noi… „

În cadrul programului de circ ambulant pe care l-a executat pe rețetă rusească, senatoarea Șoșoacă a făcut scandal pe motiv că nu a fost primită imediat de însărcinatul cu afaceri al ambasadei, David Muniz, cel care conduce misiunea diplomatică americană în lipsa unui ambasador.

„Dialogul” Senatoarei Urlătoare cu funcționarul de la ghișeul Ambasadei SUA a fost mai degrabă un monolog pentru live-ul de pe Facebook, un circ penibil, de genul celor iscate la pe la porțile diverselor spitale și ministere în pandemie. Un balamuc în care Urlătoarea a invocat „drepturile” ei de „cetățean superior”, care „are votul României” și „reprezintă poporul român”.

Diana Iovanovici-Șoșoacă: „Și protocolul pentru parlamentarii români… care sunt? Că, având în vedere că, totuși, noi suntem parlamentari, nu suntem orice cetățeni… Dumneavoastră vi se pare normal să vorbim printr-un geam? Credeți că vă împușcăm? E o schestie de respect. Deci, ăsta-i tratamentul pe care Ambasada Statelor Unite îl oferă parlamentarilor români… Nu, dvs. trebuie să aveți un protocol special pentru reprezentanții poporului unde aveți ambasadele. Nu cred că un reprezentant al poporului trebuie să sune la cineva, la un protocol. Cred că de bun-simț este să ne primiți imediat, mai ales că suntem parteneri strategici. Vă rog să anunțați! Avem și presa după noi… Eu, totuși, nu sunt o secretară. Suntem trei parlamentari, avem votul României și reprezentăm poporul român”.

În zadar s-a agitat zurbagioaica – reprezentanții Ambasadei i-au transmis că are nevoie de programare pentru o eventuală întâlnire cu oficialii americani. Invocarea statutului de parlamentar i-o impresiona pe unii funcționari din România, nu pe angajații Ambasadei SUA, care lucrează pe baza unor reguli foarte clare, valabile pentru toată lumea, inclusiv pentru „aleșii neamului” carpatin.

Când a spus că „avem și presa după noi”, Șoșoacă s-a referit la multi-divorțata prigoniano-OTV-istă Adriana Bahmuțeanu, aflată între divorțurile 7 și 8 de același Prigoană.

Șoșoacă face iureș la ghișeu, Bahmuțeanu filmează, să nu se piardă imginile istorice. Plus că trebuie depusă la Ambasada rusiei dovada activității anti-americane…

„Tratament dezonorant față de un stat suveran! Suntem sclavi! Colonie!”

Respinsă nemilos de funcționarul de la ghișeu, Urlătoarea a făcut o mică ședință de victimizare & propagandă putinistă cu micul ei grup de orci moscovite. Monologul țățismului național.

Diana Iovanovici-Șoșoacă: „În halul ăsta suntem tratați! Atât de jos! Sclavii! Colonie! Tratament dezonorat față de un stat suveran. Vi se pare normal să fie tratați în acest fel parlamentarii români? Suntem statul sclav al Americii. Președintele României ce face? Suntem colonie? Nu permitem un astfel de tratament! Este un afront la adresa României și a poporului român. Vom informa Congresul SUA! (…) Auzi, să nu te poți întâlni cu însărcinatul de afaceri al Ambasadei, nu cu ambasadorul, pentru că ambasador nu ne-au mai trimis de aproape doi ani. Omologul unui parlamentar este ambasadorul, atenție! Despre ce discutăm?!”.

Ca o veritabilă țață de la piață, Urlătoarea a trântit papornița pe pervazul ghișeului de la Ambasadă

Scandalul Șoșoacă, buzduganul rusesc cu care este primită soția lui Joe Biden

Scandalul făcut de Diana Șoșoacă în fața Ambsadei SUA la București a avut loc cu o zi înainte de sosirea în România a Primei Doamne a Americii, Jill Biden, soția președintelui Joe Biden.

Jill Biden va vizita baza militară de la Mihail Kogalniceanu, județul Constanța, unde se află militari americani. Ulterior, soţia preşedintelui SUA are prevăzute întâlniri cu oficialii de la București.

Este a doua vizită a lui Jill Biden în România, după cea din mai 2014, dar prima în calitate de Primă Doamnă.

Jill și Joe Biden

În 2014, Jill Biden venea în România alături de soţul ei, Joe Biden, care era vicepreședintele SUA (în mandatul președintelui Barack Obama). Și atunci, contextul militar în regiune era asemănător. Rusia anexase ilegal peninsula Crimeea, care aparținea Ucrainei, și ocupase în forță o parte din bazinul Donbass (regiunile Donețk și Lugansk), dând startul unor confruntări armate care au durat 8 ani, până în februarie anul acesta, când Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei și mărirea teritoriului ocupat.

În vizita din urmă cu 8 ani, în timp ce Joe Biden îi asigura pe români că vor fi apărați în cazul unei agresiuni a Rusiei, Jill Biden îşi petrecea timpul alături de Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu, vizitând diverse obiective turistice.

Jill și Joe Biden sunt căsătoriți din 1977. Anterior, ea a fost măritată cu Bill Stevens, coleg de facultate și fost jucător de fotbal al colegiului la care învăța.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* La Kremlin se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat. Generali și șefi ai FSB se pregătesc să-l înlăture pe Putin și să pună capăt războiului

* „Putin mai are două săptămâni să-și salveze armata. Apoi va pierde Donbass-ul și Crimeea, dar și sprijinul generalilor”

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

* „ARDEREA RUSIEI”. Putiniștii sunt disperați: ucrainenii le-au aruncat în aer o baterie de lansatoare de rachete BM-27 Uragan și 5 unități din sistemul de focoase termobarice TOS-1 Buratino

* Sprijin fabulos al SUA și UE pentru Ucraina. Americanii dau 33 de miliarde de dolari, din care de 20 de miliarde armament, în timp ce europenii elimină toate taxele pentru comerțul cu această țară

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

* Fiul apără Ucraina. Tatăl, decorat de Rusia pentru teroarea din Donbass. Povestea sfâșietoare a unei familii rupte de război

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

1 COMENTARIU

  1. Observati simbolistita duoamnei Sosoloanca. S-a imbracat in rosu. Oare de ce? Prietenii de la Kremlin stiu de ce si ranjesc satisfacuti mental nu altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here