marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUn colonel rus a renunțat la liniștea pensiei ca să "denazifice" Ucraina....

Un colonel rus a renunțat la liniștea pensiei ca să „denazifice” Ucraina. A fost spulberat în Donbass. De rușine, compatrioții lui din Saratov au evitat să-i publice fotografia și să-i menționeze vârsta

-

Colonelul rus Dmitri Savcenko a vrut să iasă din anonimatul în care a intrat după retragerea din activitatea militară. Așa că a decis să se alăture, în calitate de voluntar, forțelor de ocupație putiniste. S-a dus pe front pentru a „denazifica” Ucraina, dar a sfârșit prin a fi lichidat în Donbass de luptătorii lui Zelenski.

De rușine, autoritățile locale din Saratov, unde locuia ofițerul pensionar, n-au publicat fotografia cu chipul său. Nu i-au menționat nici vârsta. L-au omagiat însă printr-un articol postat la data de 7 mai pe site-ul centrului regional, articol semnat de primarul orașului, Mihail Isaev.

Savcenko a devenit în mod oficial cel de-al 46-lea militar din regiunea Saratov a cărui moarte a fost confirmată de Consiliul Memorial din Parcul Victoriei din orașul Saratov. Și guvernatorul regiunii, Valeri Radaev, și-a exprimat regretul pentru decesul colonelului.

Atât guvernatorul Valeri Radaev, cât și primarul Mihail Isaev s-au umplut de ridicol, afirmând că Savcenko „a pierit la datorie ca un apărător al păcii”! În fapt, el a plecat în Ucraina să omoare civili pașnici, la ordinul teroristului Vladimir Putin.

- Advertisement -

Guvernatorul Valeri Radaev: „Vă rog să acceptați cele mai profunde condoleanțe, cuvintele de simpatie și sprijin. Toți compatrioții împărtășesc sincer durerea pierderii. Vom onora întotdeauna isprava militarilor ruși – apărătorii țării, apărătorii păcii și ai viitorului. Binecuvântată să fie amintirea lor!”

Primarul Mihail Isaev: „Sincere condoleanțe. Saratov deplânge împreună cu familia și prietenii săi dispariția lui Dmitri Savcenko. Și-a îndeplinit datoria militară cu deplină dăruire. Ca locotenent-colonel pensionar, s-a oferit voluntar să participe la o operațiune specială, care protejează civilii. Glorie eternă eroului!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Surpriză totală pentru ruși: Jill Biden a dat o fugă în Ucraina, via Slovacia, la o zi după vizita în România! Soția lui Joe Biden s-a întâlnit cu cea a lui Zelenski

* Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

* VIDEO. Insula Șerpilor a devenit cimitir pentru ruși! Atacuri în serie ale ucrainenilor. O dronă Bayraktar a făcut praf un elicopter putinist

* DOCUMENT. De frica ucrainenilor, o companie formată din 295 de militari ruși a dezertat de pe câmpul de luptă. Procurorii lui Putin au deschis dosare penale pe numele fugarilor

* „Rusia se teme că luptele se vor muta pe teritoriul ei. Infrastructura sa militară ar putea deveni o țintă pentru armele SUA, intrate în dotarea Ucrainei”

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări, care se poartă greșit, nu vor supraviețui fizic și mental”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -