marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaMedic oncolog: "Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase", pentru Putin...

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

-

Un chirurg oncolog ucrainean, de la Institutul Național al Cancerului din Kiev, vorbește despre bolile dictatorului Vladimir Putin. Tiranul rus ar avea atât Parkinson, care se manifestă în cazul său prin mișcări spontane ale mâinilor, cât și metastaze tumorale la nivelul coloanei vertebrale. Pentru fostul șef al KGB, totul s-ar putea sfârși în acest an sau în 2023.

Medicul oncolog Roman Friedel a acordat un interviu postului de radio Novosti Vremia. Este medic cu o experiență de 11 ani în cercetarea științifică a cancerului esofagian și a celui gastric. A scris numeroase lucrări, fiind membru al Asociației Internaționale a Chirurgilor de Gastroenterologie și Oncologie din 2014.

Roman Friedel: „Dacă metastazele unei boli oncologice au trecut undeva în măduva spinării, atunci pot exista mișcări spontane ale picioarelor și este dificil pentru o persoană să meargă. Cert este că, dacă metastazele oncologice au ajuns la măduva spinării, la coloana vertebrală sau la corpul vertebrelor, adică la oase, atunci pacientul are dureri de spate și îi este greu să se miște. Cât despre Putin, această opțiune este destul de posibilă. Și dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase, atunci indiferent de ce fel de oncologie ar fi vorba, chiar și la glanda tiroidă, acest lucru este deja foarte grav. Dacă acest lucru este adevărat, atunci pentru Putin totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”.

„Putin a dispărut brusc din spațiul public, iar apoi a apărut pe neașteptate la Sankt Petersburg. În acest oraș se află cel mai mare centru federal de cancer din Rusia, cu echipamente moderne pentru radioterapie”

Chirurgul oncolog Roman Friedel întărește informațiile apărute în publicația online Proekt, conform cărora Putin s-ar confrunta cu un cancer galopant, prin faptul că, în urmă cu mai mulți ani, a fost la cel mai modern centru medical din Federația Rusă.

- Advertisement -

Roman Friedel: „În ceea ce privește boala oncologică a lui Putin, am citit o investigație a publicației Proekt, care a luat în considerare probabilitatea bolii sale tiroidiene și unde s-a vorbit, de asemenea, despre echipa uriașă de medici care îl însoțește, printre care se află întotdeauna un oncolog. Și asta sugerează că într-adevăr poate avea un fel de oncologie. Mai mult, în urmă cu câțiva ani, Putin a dispărut brusc din spațiul public, iar apoi a apărut pe neașteptate la Sankt Petersburg. În acest oraș se află cel mai mare centru federal de cancer din Rusia, cu echipamente moderne pentru radioterapie. Nimeni nu știe exact ce fel de oncologie are Putin. Poate fi la glanda tiroidă sau la cavitatea abdominală, despre care s-a scris și în mass-media. Pot fi mai multe boli oncologice în același timp”.

Pentri dr. Friedel sunt evidente și simptomele bolii Parkinson: „Amintiți-vă doar videoclipul cu așa-zisul său salut în onoarea Zilei trupelor Gărzii Naționale a Rusiei, unde stă și-și ține o mână cu cealaltă, astfel încât tremurul să nu fie vizibil. Sau videoclipul difuzat al unei întâlniri cu autoproclamatul președinte al Belarusului, care arată mâna dreaptă a lui Putin tremurând necontrolat înainte de a o strânge pe cea a lui Lukașenko. Sau un videoclip al unei întâlniri cu ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, unde Putin ţinea masa cu mâna dreaptă”.

„În spatele dictatorului rus se află un dispozitiv similar vizual, cu un recirculator-iradiator mobil sau cu un recirculator bactericid”

Alte considerații importante făcute de oncologul ucrainean Roman Friedel.

- Advertisement -

Agresivitatea lui Putin este o consecință a cancerului. „Vorbim despre genocid aici. Putin vrea să distrugă pe toată lumea – atât femeile, cât și copiii. Acest lucru este cauzat parțial de canceru. Vedem că există agresivitate. Dacă Putin consideră Ucraina mai puțin importantă pentru el, atunci această agresiune poate fi cauzată de oncologie”.

Dictatorul rus a fost apărat de dispozitive medicale la întâlnirea cu Macron. „Dacă vă veți uita la fotografia întâlnirii lui Putin cu președintele francez Emmanuel Macron din 7 februarie, de la Moscova, veți vedea că în spatele dictatorului rus se află un dispozitiv similar vizual cu un recirculator-iradiator mobil sau cu un recirculator bactericid. Sarcina unor astfel de dispozitive este de a ucide bacteriile virale și de a steriliza aerul, exact ca în sălile de operație”.

Despre șchiopătatul fostului colonel KGB la așa-zisa întrevedere cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu. „Dacă o persoană are o boală oncologică și dacă într-adevăr există metastaze în coloana vertebrală sau măduva spinării, atunci îi va fi prea greu să stea în picioare. Și, desigur, această vârstă (Putin ar trebui să împlinească 70 de ani în octombrie 2022) este cea la care cancerul apare cel mai frecvent”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Rusia se teme că luptele se vor muta pe teritoriul ei. Infrastructura sa militară ar putea deveni o țintă pentru armele SUA, intrate în dotarea Ucrainei”

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Disperare în tabăra rusă: cu câteva zile înaintea paradei de 9 Mai, „niciun succes” pe frontul din Donbass

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* O fregată rusească, dotată cu rachete de croazieră Kalibr, arde lângă Insula Șerpilor! Ar fi fost lovit de un proiectil ucrainean Neptun

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -