Nicușor Dan și Mihai Șora au votat „cu sete”. CTP a votat împotriva lui „madam Cârnat”

0
614
Șora - CTP

Nicușor Dan spune că a votat „cu sete”. La fel de setos a fost și venerabilul filosof Mihai Șora, care a și spus pe cine a pus ștampila: pe Nicușor Dan (definit ca fiind „Binele”, și nu „răul cel mic”). Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a mers la vot „aidoma unui pește care este aruncat pe mal și se sufocă”, iar votul său nu merge la „madam Cârnat” (Firea).

Nicușor Dan: „De asta am votat cu mare sete!”

  • „Aștept de mult votul ăsta. Am votat cu sete. Am votat să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetrii care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta, de aia nu au putut să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic, de poluare…” declarat Nicusor Dan.
  • „Este o competiție de valori: între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete!”

Mihai Șora: „Aștept această zi de 4 ani”

„VOTAT. Cu sete, cu bucurie și încredere.

Aștept această zi de patru ani. Și nu am votat răul cel mai mic, ci Binele, binele acela vital, admirabil și limpede pentru oricine își iubește orașul.

Dragii mei, așa arată, pe buletinul de vot, poziția lui Nicușor Dan: la numărul 15, fără siglă, fără alte maimuțici.

E, deci, loc berechet pentru ștampilă: așa, frumușel, exact în centru, cu mare, mare forță și responsabilitate; să se vadă limpede tot rotundul!”

CTP: „Am mers la vot aidoma unui pește care este aruncat pe mal și se sufocă”

„Am votat! Am mers la vot aidoma unui pește care este aruncat pe mal și se sufocă. Peștele ce trebuie să facă în situația asta? Sare, se zbate în toate direcțiile, speră să ajungă înapoi în apă. Nu știe dacă cu săritura următoare va atinge apa, dar știe că dacă stă, dacă nu se mișcă, va muri. De aceea m-am dus la vot.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here