Robert Negoiță are Covid! El îi îndeamnă pe cei cu care s-a întâlnit recent să se testeze. Printre ei: Victor Ponta

0
1077
Robert Negoiță - Victor Ponta

Primarul Sectorului 3 București, Robert Negoiță (ex-PSD), a anunțat miercuri pe Facebook că este infectat cu Covid-19. Primele simptome au fost durerea de cap și o stare generală de moleșeală, a explicat el. Testul i-a ieșit pozitiv.

Negoiță îi sfătuiește pe cei cu care s-a întâlnit recent să facă testul anti-Covid. Surse politice au dezvăluit pentru Ziaristii.com că unul dintre personajele politice cu care a interacționat Robert Negoiță în ultima vreme a fost Victor Ponta.

Negoiță candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, într-o asociere politică încheiată în această vară cu Victor Ponta și partidul acestuia, Pro România.

Mesajul lui Negoiță

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară, când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament, pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit, și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”

Primarul care a încălcat regulile pandemiei

În luna aprilie 2020, în plină pandemie, cu România aflată în stare de urgență, Robert Negoiță (pe atunci la PSD) a fost filmat în timp ce se plimba cu bicicleta, alături de partenera sa, prin parcul bucureștean „Alexandru Ioan Cuza” (fostul Parc IOR).

Robert Negoiță a fost filmat de o locuitoare a Sectorului 3, Lilia Stana, care domiciliază chiar lângă Parcul IOR.

În starea de urgență, Robert Negoiță și mândra sa se plimbau cu bicicletele, ilegal, prin Parcul IOR, din sectorul pe care-l conduce PSD-istul

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here