Panică printre PSD-iști: Puiu Iordănescu s-a îmbolnăvit de Covid și are febră. În ultimele zile a participat la Congresul partidului și la prezentarea candidaților PSD la Primăria București

0
8016
Iordănescu (primul din stânga) a stat, acum doar câteva zile, chiar lângă Firea, Roman și Dragomir la poza de grup cu candidații PSD la Primăria București

Mare tulburare printre elitele PSD, după ce fostul antrenor Anghel Iordănescu (70 de ani), participant sâmbătă la Congresul partidului, a făcut febră, fiind diagnosticat cu coronavirus! Telekomsport.ro scrie că ex-selecționerul României s-a infectat, dar este momentan într-o stare stabilă.

Acest lucru nu încălzește însă prea mult șefimea PSD-ului. După ce, timp de 5 luni, s-au dat peste cap să le transmită românilor că pandemia e inventată, virusul nu există și autoritățile exagerează, acum conducătorii social-democraților sunt panicați, pentru că Iordănescu a interacționat cu foarte mulți dintre ei.

În urmă cu câteva zile, Iordănescu a stat chiar lângă Gabriela Firea la poza de prezentare a echipei de consilieri pe care aceasta o propunea la Consiliul General al Municipiului București. Iordănescu, în vârstă de 70 de ani, a fost foarte aproape (nici doi metri distanță) de alți doi “dinozauri” ai perioadei de tranziție a anilor ’90: ex-premierul Petre Roman (74 de ani) și fostul deputat PRM Dumitru Dragomir (74 de ani).

Fostul antrenor a interacționat, la acea acțiune, nu doar cu colegii de partid, dar și cu presa. E neclar dacă el era deja infectat la acel moment sau a luat virusul tocmai de la unul din cei prezenți.

În special Dumitru Dragomir este înspăimântat de moarte la aflarea veștii că Iordănescu este bolnav. Fost șef al clubului Miliției (Victoria București) și al celui de la Scornicești (FC Olt) în vremea lui Ceaușescu, Dragomir este convins că a mai avut o dată coronavirus în urmă cu câțiva ani, când a fost răcit.

La scurt timp după acțiunea de PR în care Firea și-a prezentat sfetnicii, Iordănescu a descins, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, unde din nou s-a întreținut îndelung cu numeroase persoane.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here