Acasă News Elena Vijulie, numită director la site-ul Europa Liberă. Soția lui Stelian Tănase...

Elena Vijulie, numită director la site-ul Europa Liberă. Soția lui Stelian Tănase a demisionat de la Digi luna trecută

Elena Vijulie-Tănase, unul dintre jurnaliștii importanți ai postului de televiziune Digi 24, care demisionase la sfârșitul lunii iulie, va fi numită, de la 1 septembrie, director al site-ului Radio Europa Liberă (romania.europalibera.org), scrie Pagina de Media.

Potrivit jurnalistului Petrișor Obae, Elena Vijulie-Tănase o va înlocui pe Sabina Fati, cea care ocupase funcția de director al Radio Europa Liberă începând din 2018, de la lansarea site-ului, și până acum câteva luni.

Elena Vijulie – soția scriitorului Stelian Tănase – a lucrat la Digi 24 din august 2012 până în iulie 2020, interval în care a fost șefă a departamentului „Politică” și a realizat mai multe emisiuni și seriale de istorie. “Este o demisie amânată”, a comentat Vijulie pentru Pagina de Media în iulie, când a plecat de la Digi 24. “Am nevoie de o altă ambiență profesională. Am nevoie de o schimbare”.

Site-ul Romania.europalibera.org s-a remarcat, până acum, prin materialele de calitate, poziționarea pro-europeană și occidentală, standardul quality și seriozitatea informațiilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

loading...

4 COMENTARII

  1. mai ce vijelie ,mai ce vijelie ,mai ce vijelie, mai ce vijelie ,!!! elena vijulie si-a gasit un mosulica , pe nea stelica , sa se puna la adapost de ” vijulie ” , mai ce vijelie ,mai ce vijelie ,mai ce vijelie !!! si hopa UN POST GRAS !!!

  2. Stelica tanase,creatorul unui partid fantoma bun pentru securitate-Partidul Aliantei Civice,rupt din Alianta Civica !!!-exact dupa mineriada din 13-15 iunie,prieten bun si acum cu turnatorul tradiceanu,fantele chilotar cu 5 neveste la cv….Iar stimabila vijulie, nevestica cu 35 ani mai tanara, care nu a gasit alt vinovat pentru teroarea pesedista asupra justitiei din astia 4 ani,decat pe presedinte,care ,cica isi facea „somnul de frumusete” in loc sa intervina!?!? Acelasi discurs penibil si diversionist ca al dogioaicei,care a lansat expresia,direct probabil din laboratoarele secu…frumos,n-am ce zice…vai de europa libera,ce a ajuns!!!Sa vad daca alegeti sa-mi stergeti mie comentariul,caci la rubrica domnului „publicitate”, aka ciudatul paul parvu,asta se intampla,ca deh,banutzii n-au miros ,chiar daca va dati de ceasul mortii ca sunteti anti pesede,proponta ,sau alde! Per-partid-fantoma,ce apare doar in campanie de 30 ani,ca scos din joben de catre pesedisti…

  3. Mănâncă și gura ei ceva,..o nulitatea absolută în domeniu și culmea are probleme cu dicția ..!!! Securitate începe să-și pună oligofreni in posturi cheie …a plecat de la UM Digi 24 la agenturili străine…braovs națiune …halal să-ți fie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările