Elena Vijulie, numită director la site-ul Europa Liberă. Soția lui Stelian Tănase a demisionat de la Digi luna trecută

4
4433
Elena Vijulie preia, de la 1 septembrie, un brand cu rezonanță istorică în presa română și un produs cu aspirații quality. FOTO: Facebook Elena Vijulie

Elena Vijulie-Tănase, unul dintre jurnaliștii importanți ai postului de televiziune Digi 24, care demisionase la sfârșitul lunii iulie, va fi numită, de la 1 septembrie, director al site-ului Radio Europa Liberă (romania.europalibera.org), scrie Pagina de Media.

Potrivit jurnalistului Petrișor Obae, Elena Vijulie-Tănase o va înlocui pe Sabina Fati, cea care ocupase funcția de director al Radio Europa Liberă începând din 2018, de la lansarea site-ului, și până acum câteva luni.

Elena Vijulie – soția scriitorului Stelian Tănase – a lucrat la Digi 24 din august 2012 până în iulie 2020, interval în care a fost șefă a departamentului „Politică” și a realizat mai multe emisiuni și seriale de istorie. “Este o demisie amânată”, a comentat Vijulie pentru Pagina de Media în iulie, când a plecat de la Digi 24. “Am nevoie de o altă ambiență profesională. Am nevoie de o schimbare”.

Site-ul Romania.europalibera.org s-a remarcat, până acum, prin materialele de calitate, poziționarea pro-europeană și occidentală, standardul quality și seriozitatea informațiilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Mănâncă și gura ei ceva,..o nulitatea absolută în domeniu și culmea are probleme cu dicția ..!!! Securitate începe să-și pună oligofreni in posturi cheie …a plecat de la UM Digi 24 la agenturili străine…braovs națiune …halal să-ți fie..

  2. Stelica tanase,creatorul unui partid fantoma bun pentru securitate-Partidul Aliantei Civice,rupt din Alianta Civica !!!-exact dupa mineriada din 13-15 iunie,prieten bun si acum cu turnatorul tradiceanu,fantele chilotar cu 5 neveste la cv….Iar stimabila vijulie, nevestica cu 35 ani mai tanara, care nu a gasit alt vinovat pentru teroarea pesedista asupra justitiei din astia 4 ani,decat pe presedinte,care ,cica isi facea „somnul de frumusete” in loc sa intervina!?!? Acelasi discurs penibil si diversionist ca al dogioaicei,care a lansat expresia,direct probabil din laboratoarele secu…frumos,n-am ce zice…vai de europa libera,ce a ajuns!!!Sa vad daca alegeti sa-mi stergeti mie comentariul,caci la rubrica domnului „publicitate”, aka ciudatul paul parvu,asta se intampla,ca deh,banutzii n-au miros ,chiar daca va dati de ceasul mortii ca sunteti anti pesede,proponta ,sau alde! Per-partid-fantoma,ce apare doar in campanie de 30 ani,ca scos din joben de catre pesedisti…

  3. mai ce vijelie ,mai ce vijelie ,mai ce vijelie, mai ce vijelie ,!!! elena vijulie si-a gasit un mosulica , pe nea stelica , sa se puna la adapost de ” vijulie ” , mai ce vijelie ,mai ce vijelie ,mai ce vijelie !!! si hopa UN POST GRAS !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here