VIDEO. Robert Negoiță (PSD), primarul Sectorului 3, se plimbă cu bicicleta, împreună cu iubita, prin Parcul IOR, unde muritorilor de rând le e interzis

2
6221
În starea de urgență, Robert Negoiță și mândra sa se plimbau cu bicicletele, ilegal, prin Parcul IOR, din sectorul pe care-l conduce PSD-istul

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță (PSD), a fost filmat în timp ce se plimba cu bicicleta, alături de partenera sa, prin parcul bucureștean „Alexandru Ioan Cuza” (fostul Parc IOR). El încalcă atât prevederile ordonanțelor militare (care impun autoizolarea la domiciliu), cât și decizia Primăriei Capitalei de a închide parcurile din București începând din 28 martie.

Robert Negoiță a fost filmat de o locuitoare a Sectorului 3, Lilia Stana, care domiciliază chiar lângă Parcul IOR. Ea a postat pe Facebook două filmulețe, însoțite de un text explicativ.

Relatarea doamnei Lilia Stana aduce în prim-plan trei elemente grave:

  1. Prima minciună a lui Robert Negoiță – Lilia Stana: „La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intră în parc, mi-a răspuns: «Verific că totul să fie în regulă»”.
  2. A doua minciună a lui Robert Negoiță – Lilia Stana: „Mi-a răspuns că (…) nu el a dat ordonanța militară” (a aruncat totul pe Guvern, deși nu a existat nicio ordonanță militară de închidere a parcurilor, ci o decizie a Primăriei Capitalei, deci a Gabrielei Firea și a majorității PSD).
  3. Explicația tembelă a jandarmului – Lilia Stana: „Am abordat un jandarm care stătea în apropiere și supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiță îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declarația pe proprie răspundere și că Poliția locală, care supraveghează parcul, este în subordinea primarului”.

Postarea-dezvăluire a Liliei Stana

„Locuiesc lângă parcul IOR, Sector 3. Astăzi eram pe biciclete cu copiii, pe lângă parc, ne opriserăm pe podul care desparte parcul pentru că observaserăm doi bicicliști chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intră în parc, mi-a răspuns: «Verific că totul să fie în regulă», stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături. Am vorbit preț de câteva minute.

După alte întrebări, de ce ni se interzice nouă familiilor cu copii intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile și nu el a dat ordonanța militară.

De ce tocmai edilul Sectorului 3 se plimbă prin parc, încălcând ordonanța militară?

După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere și supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoiță îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dânsul are declarația pe proprie răspundere și că Poliția locală, care supraveghează parcul, este în subordinea primarului.

Cum vi se pare, legea este egală pentru toți?”

https://www.facebook.com/lica.stana/posts/2764049046996949

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. „Acest virus nu rezistă mult pe suprafețe, moare în câteva ore. Dar se ia foarte ușor din aer” / „N-o putem ține cu statul în casă, ne moare economia. Soluția este: «Cine scapă, scapă; cine nu, nu!»”

2 COMENTARII

  1. Nenorocitul asta de primar Negoita de la sectorul 3 își luase iubita pe bicicleta și profitând de poziția de primar a sfidat toate regulile de bun simt din societate.!
    Când toți bucureștenii stau izolați in case acest jegos de individ se plimba prin parcul IOR din Bucuresti.
    Mare jogodie de om poți sa fi , năpârcă ordinara.!!!
    Voi ăștia de la PSD, in special tu , o sa n-ai luați la primăriile de sector și Capitala ka s***s vara,imbuibatule !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.