Sondaj șocant: 75,5% dintre ruși susțin că, după „pacificarea” Ucrainei, trebuie atacată și Polonia!

3
20135
Președintele rus Vladimir Putin e susținut de trei sferturi din populație în agresiunea împotriva Ucrainei. Rușii vor ca, după ce va fi învinsă și anexată țara vecină, să se pornească un nou atac asupra Poloniei. FOTO: Sputnik / Mihail Klimentiev

Propaganda și îndoctrinarea populației din Rusia de către regimul lui Putin a dus la rezultate monstruoase: 75,5% dintre ruși susțin și chiar consideră că, după „pacificarea” Ucrainei, la rând ar trebui să urmeze Polonia, scrie RFI.ro! Rezultatele sondajului efectuat de institutul sociologic Active Group în perioada 4-11 martie au provocat stupoare și consternare.

Jurnalista Justyna Kopinska, de la ediția poloneză a revistei Vogue care a prezentat rezultatele sondajului, a menționat: „Polonia se află într-un mare pericol. Potrivit unei cercetări efectuate de institutul sociologic Active Group din Ucraina, 75,5% dintre cetățenii ruși consideră că următoarea țintă a invaziei rusești după Ucraina ar trebui să fie Polonia“.

Cercetarea sociologică a fost făcută pe un eșantion de 1.557 de persoane, cetățeni ruși, prin metoda CATI (interviuri telefonice). Marja de eroare a sondajului e de maximum 2,5%.
În Rusia pare să se întâmple acum ceea ce s-a întâmplat în Germania nazistă și Rusia lui Stalin în anii 1930-1940. Statul a realizat o îndoctrinare atât de puternică, încât rușii sunt absolut convinși de ceea ce li se spune de către propaganda Kremlinului. Puterea a ecranat aproape total poporul rus la mijloacele de informare din alte țări, astfel că oamenii nu intră în contact și cu alte puncte de vedere.

Justyna Kopinska, laureată cu Premiul European pentru presă în 2015, a scris: „În calitate de sociolog, pot să afirm că propaganda Kremlinului este un factor important care influențează opinia publică. Al doilea factor este teama de consecințele penale a rușilor care se opun războiului. Cu toate acestea, rezultatele cercetării sunt stupefiante… Ucraina nu este decât prima etapă a agresiunii rusești, iar Vladimir Putin privește deja către Polonia. Există reacții ale unor personalități poloneze potrivit cărora, dacă ar fi să alegem între un război mondial și un război în Ucraina, a doua variantă ar fi de preferat. Ei nu își dau seama că, dacă Ucraina este învinsă, Putin va continua cu agresarea altor țări și că, deci, un nou război mondial se poate declanșa oricând. În acest moment, solidaritatea mondială este esențială. Nu este acum momentul pentru dezbateri, acum este momentul pentru acțiune. Nenumărați ruși sunt hipnotizați de Vladimir Putin și este datoria noastră, a tuturor, să-i trezim la realitate, înainte de a fi prea târziu“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

„Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

3 COMENTARII

  1. D-asta trebuie rupte relatiile diplomatice cat mai repede cu aceasta tara de maimute. Sa nu mai aiba dreptul sa intre vreodata intr-o tara civilizata, sa invete sa respecte valorile UE, NATO, suveranitatea. Ticalos popor a fost, ticalos va ramane. Asa se comportau in 1990 cei indoctrinati de Iliescu cu TVR cand le spunea povesti despre droguri, masini de tiparit bani, prostitutie in Piata Universitatii in corturi. Asa a castigat bolsevicul criminal alegerile cu 84% in 20.05.1990 si ne-a distrus pe vecie prin actiunile sale ulterioare.

  2. Nato ar trebui sa intre peste ei, acum pina nu isi revin. de 200 de ani numai ameninta acest popor ticalos de betivi salbatici. Polonezii ajung intr o saptamina la Moscova unde le spinzura guvernul ala de rahat al rusilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here