VIDEO. Bădălău jignește din nou diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia…”. Senatorul PSD insinuează că milioane de românce sunt prostituate!

6
9006

O nouă ieșire necontrolată, jignitoare a senatorului Niculae Bădălău, vicepreședinte PSD, la adresa românilor din diaspora. În afara celor „700.000 de români care au pașapoartele alea cu domiciliu”, Bădălău crede că diaspora e formată din „fetele alea de le duc ăștia”, adică prostituate.

Publicația Giurgiu-acid.ro publică, sub semnătura lui Ciprian Danciu, o declarație a lui Niculae Bădălău, ca replică la solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15.

VIDEO: Noua mârlănie a lui Bădălău

„Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău îl arată românilor de peste hotare este nemărginit. După ce (în 2018) dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritmurile unei manele, dedicate lui, cu versurile «Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea», Bădălău face o evaluare «ochiometrică» a numărului de români de peste hotare și spune: «Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’, până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia… »”.

„Nesimțitul ăsta agramat insinuează că, în afară de cei 700.000 de români cu reședință oficială în alte țări, restul până la 3-5 milioane de români sunt «fetele alea de le duc ăstia…». Sunt plin de revoltă, iar o asemnea abordare ar trebui să-i revolte pe toți giurgiuvenii ale căror mame, soții sau fiice, tați sau fii, nepoți sau veri lucrează în străinătate pentru a câștiga o pâine amară cu munca și sudoarea lor, departe de țară și de cei dragi”, scrie Ciprian Danciu.

VIDEO: Maneaua dragă lui Bădălău – „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

Vuvuzeaua penalilor, manipulare anti-Iohannis înaintea turului 2: „Nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI! Toţi l-au votat în 2014”

6 COMENTARII

 1. PNL… Federal Reserve nu plătește salarii în dolari la nimeni în exteriorul SUA.
  Ai salariul în lei… cumperi dolarii din băncile României. Eu sunt contabil și scriu Împărații Romei. Nu sunt țăran ca SRI.

  APIA 2007 și 2008: agricultura e praf.

 2. Morții mă’tii și ai lu’ tac’tu de hoț penal ce ești ! Mă’ta, fică’ta, bunică’ta, sor’ta … sunt kurve de centură, scursură mizerabilă nesimțită ce ești ! Blestem pe voi, familiile voastre și cei apropiați vouă otrepe malefice analfabete ce sunteți !!! 👹💀👿😱👺

 3. Ioan Rus, iunie 2015: „De banii ăştia (~1500 €), copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă.
  și atunci de ce să mă mai minunez/revolt la zicerile lui Bălălău?
  că tot ce-i pesedist nu piere 🙁

 4. Bálàláu, pare dupa culoare si nume pakistanez, dupa maniere insa e tzigan sadea.
  Pacat de actul de slobozire a robilor de la 1856.
  Poate insa il anulam si-i trecem pe toti in robie la dan voiculescu, pe plantatia sa de minciuni si venin mediatic.
  In acest fel PSD, care este format majoritar din tzigani intelopi, va junge acolo unde merita, la GRIVCO.INTACT.

 5. ASTA-I MANELIST RETARDAT, NU POLITICIAN IMI VINE GREATA CAND VAD TOATE LOAZELE SE FAC POLITICIENI SA FURE BANII ROMANILOR SI SA JEFUIASCA TARA LA ASTIA TREBUIE ARUNCAT CU KAKAT DREPT IN FATA DE CATE ORI IESE PE STRADA ASA TRE SA FACA ROMANII NU SE MAI POATE CU ASEMENEA SCURSURI SA-I AUZI CUM IMPROSCA CU KAKAT DE CATE ORI DECHID GURA

 6. Un tampit…Analfabetul chiar crede ca reprezinta ceva in tara asta…cum sa ajunga un tigan cretin ..in functii ..Asta trebuie jupuit de viu..si sa ne pisam pe hoitul lui imputit. ..asta este produsul flausatului national …asta este psd-ul….o adunatura de bagabonti politici. Sa fie scosi in afara legii..sa fie cautati ..dudi in fata justitiei si vinovatii sa fie bagati la puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here