CTP despre Bădălău: „mârlan ordinar și alienat mintal”. Șefii PSD „îi consideră pe cei din diaspora niște trădători de țară, niște dușmani”

0
7392
Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a reacționat dur față de declarațiile jignitoare ale lui Niculae Bădălău la adresa româncelor care lucrează în străinătate.

Publicistul a comentat la Digi 24 afirmația scandaloasă a lui Bădălău la adresa diasporei, făcută într-o conferință de presă la PSD Giurgiu: Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’, până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia…”

Analiza lui CTP

„Domnul acesta, pe lângă faptul că face parte din același trib cu Dăncilă și Ciolacu, ați văzut ce dialect vorbește? Te întrebi dacă nu ai avut un accident vascular, că nu înțelegi ce vorbesc. Pe domnul Ciolacu l-ați auzit să se delimiteze?”

„Nu e vorba numai de acest mârlan ordinar și alienat mintal, după cum vorbește, este vorba și de întreaga conducere a PSD. Nu ați auzit nicio delimitare, credeți că o să auziți pe cineva? Toți gândesc în mod sincer așa. Până în adâncul sufletului lor, îi consideră pe cei din diaspora niște trădători de țară, niște dușmani, niște străini, nu îi consideră români.”

„Și domnul Ciolacu are un discurs de alienat mintal, este vorba de niște intersecții ale neuronilor, are niște conexiuni greșite ale neuronilor.”

***

Ulterior analizei lui CTP, câțiva PSD-iști (Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Gabriel zetea) au criticat, totuși, de ochii lumii, vorbele oribile ale lui Bădălău.

Baronul de Giurgiu este recidivist în relația cu românii de peste hotare. În luna august 2018, acesta găzduia un botez la care maneliștii au cântat/strigat frenetic, în chiotele petrecăreților PSD-iști: „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Bădălău jignește din nou diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia…”. Senatorul PSD insinuează că milioane de românce sunt prostituate!

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here