sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainOrban l-a dat afară pe șeful ANPC, nepotul unui lider stalinist, combinat...

Orban l-a dat afară pe șeful ANPC, nepotul unui lider stalinist, combinat cu interlopii lui Dragnea și cu fiul lui Năstase

-

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a fost demis joi, la aproape patru luni de la numire. Guvernul Orban anulează una dintre cele mai scandaloase numiri ale Guvernului Dăncilă.

Decizia premierului Ludovic Orban privind eliberarea din funcție a lui Horia Constantinescu a fost publicată joi în Monitorul Oficial. Până la numirea unui nou președinte, atribuțiile de șef al ANPC vor fi preluate de secretarul general al instituției, Mihaela Irina Ionescu.

Susținut de PSD, Horia Constantinescu și-a făcut de cap ca șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța. În loc să fie concediat, el a fost promovat, pe 8 august, la conducerea ANPC, prin decizie a fostului premier Viorica Dăncilă.

- Advertisement -

Horia Constantinescu este nepotul unui sinistru lider comunist, Miron Constantinescu (1917-1974), una dintre cozile de topor cu care ocupantul sovietic a distrus România și elitele sale. După în 1944, el a fost directorul ziarului „Scînteia”, prin care făcea o propagandă criminală. În 1974, când a murit, Miron Constantinescu era președintele Marii Adunări Naționale.

Un personaj dubios, promovat de PSD

Într-un interviu pentru Info Sud-Est, în 2017, Horia Constantinescu s-a prezentat ca un individ cu apucături ciudate și cu legături interlope, devenit milionar în euro și asociat cu foști lideri PSD pe care-i admiră: Adrian Năstase și Liviu Dragnea.

A fost copil al nomenclaturii. S-a născut pe strada Gogol, în casa în care, 30 de ani mai târziu, avea să se mute fostul președinte Traian Băsescu.

- Advertisement -

Se laudă că a făcut bani din camătă și din escrocherii. Este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase. Nașul și finul dețin împreună terasa de fițe „Bonton” din Parcul Herăstrău.

A fost botezat la 33 de ani, are doi copii din două relații diferite și două firme în Panama, paradis fiscal care atrage mulți escroci.

Pe infractorul Nicușor Constantinescu îl consideră „un prieten drag”, despre infractorul Liviu Dragnea are o părere foarte bună, iar cu familia infractorului Adrian Năstase s-a asociat.

Beizadeaua nomenclaturistă și interlopii lui Dragnea

Din gândirea unui capitalist roșu – Horia Constantinescu

 • „La decesul bunicului meu, toate țările din blocul comunist au ținut doliu național trei zile. A fost un om care a crezut foarte tare în ideolodia comunistă.”
 • „M-am golănit destul de repede, am petrecut perioada tinereții în mai multe instituții de învățământ, am fost bătăușul școlii. Primul 7 la purtare l-am avut în clasa a IV-a. De nebun. M-a dat afară într-a VII-a. După Revoluție, într-a XI-a, pentru că am stropit o profesoară cu apă și pentru că l-am bătut pe unul din Lazăr puțin cam tare, m-au lăsat singurul repetent la purtare din ultimii 75 de ani din învățământul românesc. Am avut media 5 la purtare.”
 • „După ce m-au dat afară, am plecat în Italia, să văd cum e viața acolo.M-am întors după ce am venit cu italienii aici și i-am dus să vâneze în Deltă.”
 • „Primii bani pe care i-am câștigat n-au legătură cu primul meu job. Am fost unul dintre haiducii Bucureștiului. Am fost bătăuș de cartier la vârsta la care alții jucau elasticul. Primii bani i-am făcut cum se făceau, mai cu bișniță, mai cu camătă, mai cu stânga, mai cu dreapta…”
 • „Prima oară am muncit pentru Gheorghe Costraș, zis Duțu, care a fost fiul adoptiv al unui alt mare comunist, Chivu Stoica.  A fost primul importator al Procter&Gamble în România, în anul 1993. Și domnul acesta, ținând foarte mult la mine, mi-a dat zona Constanța-Tulcea-Călărași. Distribuiam Ariel, Pampers, toate alea, și așa am ajuns la 17-18 ani în Constanța. Când au descoperit oamenii Ariel și Pampers, vindeam cu tirurile. Și aveam comision 5%, iar după aceea ne-a scăzut la 3% din vânzări, pentru că ajunseserăm la niște sume enorme. Ajunsesem la 19-20 de ani cu niște sume de bani… nu știam ce să fac cu ei. De fapt… i-am făcut praf.”
 • „Habar n-am câte businessuri mai am. Sunt alea care sunt pe numele meu și alea care sunt pe numele altora. Marea majoritate le-am descărcat către alți membri ai familiei și prieteni.”
 • „Liviu Dragnea m-a câștigat, la fel ca Adrian Năstase, ca om puternic în interior. Pentru că vorbim de un om care, de asemenea, înțelege nealinierea. Eu nu sunt nealiniat în sensul în care sunt necumpătat și mă duc seara și mă îmbăt și mă târăsc pe stradă. Nu, sunt un om nealiniat în sensul că nu pot să mă comport ca o oaie socială. Da, Liviu Dragnea este un om cu caracter.”
 • „Domnul Liviu Dragnea mi-a acordat încredere după ce mi-a luat Radu Mazăre postul de președinte al organizației PSD Costinești, ca s-o pună pe Ema Gavrilă, concubina fratelui lui, în locul meu. Nicușor Constantinescu i-a scris lui Radu Mazăre un mesaj pe care mi l-a pus în copie și scria: «Ai așteptat ca să fiu canceros ca să-ți bați joc de oamenii pe care eu i-am adus în județul Constanța».”
 • „Să vă spun de ce îl iubesc pe Adrian Năstase? Pentru că Adrian Năstase, pus în fața tirului de mortiere, cum se spune popular, nu a pus chifla în pământ. Arătați-mi momentul în care a devenit un plângăcios!”
 • „Nicușor Constantinescu m-a impresionat în multe lucruri. M-a impresioant că știa cotele apei Dunării într-un an în care au fost inundații, le știa pe dinafară. Cel care ocupa postul la Apele Române le avea în agendă și nu avea agenda la el. Dar i le-a zis Nicușor și, apoi, verificându-le, alea erau. M-a impresionat mai ales datorită bărbăției lui.”
 • „Din haos m-am născut și mă întorc în haos.”

 

 

 

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Prețurile din România sunt peste cele din Germania, ceea ce înseamnă că nu avem industrie agricolă și nici industrie de bunuri manufacturiere. Nu importurile sunt problema ci mersul legii agricole.

  NATO: poporul român moare primul.

 2. Doamne, ce jigodie suburbana, ce cocalar infect, ce derbedeu, exact de-aceeasi teapa cu hotii ordinari ai neamului astuia : nastase, draknea, mazare. Ce fauna absolut mizerabila este psdeul asta, isi face titlu de glorie ca a batut oameni, ca a fost exmatriculat din liceu, ce INTERLOP! Un interlop care umbla liber inca, din nefericire, in loc sa fie la parnaie unde-i e locul, sper sa ajunga acolo.

 3. Da,ba joiane,are treaba si bine face!! Ce treaba ai tu pe aici,te-a pus Putin sa spurci pe cei ce nu suporta parazitii nascuti din gunoaiele crescute de sovietici? Poporul roman nu mai suporta parazitii,hotii ,interlopii crescuti de partidul comunist sovietic ,luati-i si spalati-va cu ei pe cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -