luni, februarie 26, 2024
AcasăMainPensionar de lux la 39 de ani, favoritul lui Dăncilă în MAI...

Pensionar de lux la 39 de ani, favoritul lui Dăncilă în MAI a fost executat de Orban. Nu mai cumulează pensia cu salariul de demnitar

-

Premierul Ludovic Orban l-a demis vineri pe unul dintre profitorii nesimțiți ai guvernării PSD: Dumitru-Daniel Chirilă, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor (MAI).

Acest Chirilă este beneficiarul unor privilegii revoltătoare. Un profitor nerușinat! A devenit pensionar la vârsta de numai 39 de ani, în 2018, printr-o șmecherie ticluită împreună cu ministrul de Interne de atunci, Carmen Dan.

Blonda lui Dragnea i-a aprobat lui Chirilă pensionarea prematură, la mai puțin de 40 de ani, cu o pensie de peste 7.500 de lei. Imediat, Carmen Dan l-a reangajat în Ministerul de Interne, ca secretar de stat. Din acel moment, Chirilă a cumulat pensia specială cu salariul de demnitar – ambele plătite, evident, din bani publici.

- Advertisement -

Mai mult: în acest an, la începutul lunii septembrie, tânărul pensionar Daniel Chirilă a fost propus de premierul Viorica Dăncilă pentru o demnitate și mai mare: ministru de Interne! Propunerea a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, care a spulberat visele lui Chirilă de a deveni ministru.

După mai puțin de trei luni, pe 29 noiembrie, Daniel Chirilă și-a pierdut și funcția de secretar de stat. A mai rămas doar cu pensia specială, cea de care se bucură de la 39 de ani.

În locul lui Chirilă, secretar de stat în MAI a fost numit Bogdan Despescu, fost șef al Poliției Române. Acesta a fost hăituit anul trecut de Carmen Dan, ministru de Interne din acel moment. Blonda lui Dragnea l-a îndepărtat pe Despescu din funcția de șef al Poliției Române la începutul lui 2018.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

 

6,5 milioane de români au ucis emisiunea de propagandă a lui Mircea Badea. De azi, „scârbit”, clovnul trece pe divertisment

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -