PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

7
3552
Luminița Popescu, avocatul PSD Constanța, a preluat cazul beizadelei drogate care a călcat doi oameni cu mașina

Vlad Pascu, beizadeaua drogată cu Mercedes decapotabil care a omorât doi tineri în zorii zilei de duminică, la ieșirea din localitatea 2 Mai, este apărat în instanță de avocatul PSD Constanța, Luminița Popescu, dezvăluie publicația locală Constanta.info. Avocata criminalului este sora Marilenei Dragnea, subprefectul PSD pe județul Constanța.

Luminița Popescu este avocata care reprezintă organizațiile PSD din orașul, dar și din județul Constanța, în problemele pe care partidul le are în instanțe pe această rază teritorială. Acum, scrie sursa citată mai sus, a fost trimisă să-l apere pe Vlad Pascu.

Marilena Dragnea, sora Luminiței Popescu și actualul subprefect al județului, a fost membru PNL și chiar candidat liberal la primăria din Năvodari, dar a strâns doar 2% din voturi. Ulterior a trecut la PSD, fiind rapid avansată.

Episodul de acum se înscrie în linia deja celebră a motto-ului lui Marcel Ciolacu, „vorbe, nu fapte”. Pe 10 august, liderul PSD spunea: „Nu există nicio scuză pentru un șofer care se urcă la volan fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și curmă o viață! De aceea, odată cu promulgarea «Legii Anastasia», inițiată de PSD, o astfel de faptă se va pedepsi cu închisoare, fără ca instanța să poată dispune suspendarea pedepsei sub supraveghere”.

Dar acum, când s-a ajuns la crime făcute pe șosea de un băiat de bani gata, ai cărui părinți sunt influenți în București, PSD își trimite avocații să-l apere pe făptaș.

Conexiunile în acest caz sunt însă cu mult mai grave de atât. Criminalul, cunoscut consumator de droguri la doar 19 ani, fusese oprit de poliție de două ori înaintea accidentului mortal. Deși erau toate semnele că se impune reținerea lui – se sunase la 112 că mergea hotic pe șosea, apoi polițiștii i-au descoperit droguri în mașină –, a fost lăsat în libertate. La o oră după ultima întâlnire cu poliția, Vlad Pascu călca doi oameni cu mașina, fiind drogat într-o măsură înfiorătoare.

Coincidență sau nu, în publicațiile afiliate PSD au apărut deja articole care preiau mesajele avocatei Luminița Popescu și induc ideea că, de fapt, tânărul care se poza cu teancuri de bani ori călare pe plafonul unor mașini scumpe e un tip cuminte, ai cărui părinți „sunt oameni simpli”.

Mama lui Pascu este „dezvoltator imobiliar” în București, iar tatăl acestuia are un atelier de tunning auto.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

* Lider PNL, necruțător după aducerea lui Ponta în Guvern: „E omul Partidului Comunist Chinez, un aliat al fasciștilor de la AUR, consiler asumat al lui George Simion”

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL sinistrului turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Ucraina confirmă oficial că George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul său, „în scopul asigurării securității statului”. Motivul: întâlnirile liderului AUR cu șefi ai spionajului rusesc, la Cernăuți

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

7 COMENTARII

  1. Tatal bestiei este la randul sau o bestie. A se vedea interviul cu Monica Tatoiu care a fost santajata de individ cu ani in urma, iar copilul era de mana lui tac-su cand o ameninta. Parintii si-au tocmic psiholog sa dea mesaje lumii sa-si spele jigodia creata. Au apelat la influenta politicului. Nicio problema, multi au impresia ca ce facem in carnea asta si piele dureaza cat traiam. Sa vezi pe urma ce va urma, doar ignorantii nu vor sa inteleaga ca Universul are alte reguli dupa care functioneaza.

  2. Caz singular? NU. Tara e plina de beizadele, majoritatea odrasle de securisti si de mahări de partid. Urmasii celor care au ucis in 1989 ca sa isi adjudece tara si sa o jefuiasca cvu su t si aceste jeguri de Oascu su miitienii ticalosi care i-au cocoloșit. Justitia e un mare *** care pute,. Singura solutie – parasiti Tara Ticalosilor Valahi cat mai aveti timp. Oricum va disparea cat de curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here