Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, televiziunea de casă a clanului Șoșoacă

5
1191
"Prezidiul" S.O.S. România, cu Diana Iovanovci Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, Gabriela Calițescu (Nașul TV), Luis Lazarus (Zeus TV), Eugen Orlando Teodorovici etc.

Școala de Vară a partidului familiei Șoșoacă, S.O.S. România, se desfășoară de miercuri, 9 august, în stațiunea Rânca din județul Gorj. La „lucrări” participă, în calitate de „lector”, și Eugen Orlando Teodorovici, fost senator, fost ministru de Finanțe și fost președinte executiv al PSD. Acesta a făcut o propagandă grețoasă partidului condus de soții Șoșoacă.

Școala de Vară a S.O.S. România este transmisă, într-un stil propagandistic specific regimurilor dictatoriale, de Nașul TV, televiziunea conspiraționistului pro-rus Radu Moraru. Acesta a delegat-o la paranghelia S.O.S. România pe Gabriela Calițescu, aghiotanta Dianei Iovanovici-Șoșoacă. 

Fericit că l-a băgat în seamnă senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR), fostul senator Eugen Orlando Teodorovici, traseist cu experiență (ex-PSD, dar în tinerețe activist PNL), a înălțat ode grețoase Urlătoarei și partidului ei, probabil cu gândul că astfel ar putea ajunge și el din nou în Parlament.

Eugen Orlando Teodorovici: „Prin prezența mea la Școala de Vară a S.O.S., am vrut să dau un semnal printre români că S.O.S. este un partid frecventabil, că doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă, că oamenii din S.O.S. – ce să vedeți? – vor binele României. Acesta este mesajul foarte puternic pentru cei care încearcă să facă tot felul de scenarii”.

Diana Iovanovici Șoșoacă, președinta S.O.S. România, l-a prezentat elogios pe colegul ei de prezidiu: „Domnul Orlando Teodorovici va susține astăzi primul curs. Dânsul va deschide seria cursurilor. (…) Un partid naționalist, dacă nu are un finanțist de excepție (se uită spre Teodorovici – n. red.), nu poate fi numit naționalist”.

Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Iovanovici-Șoșoacă și prim-vicepreședinte al S.O.S. România: „Îi mulțumesc domnului ministru că o personalitate de talia dânsului a acceptat să fie lector la Școala de Vară a S.O.S. România”.

Cei doi „geto-daci” – Iovanovici și Teodorovici –, patrioți din tată-n fiu, sunt cunoscuți ca aprigi susținători ai intereselor rusești în România, dar și dușmani ai democrației de tip occidental. Acesta este firul roșu care-i leagă și îi aduce la aceeași Școală de Vară, iar în viitor, probabil, pe aceeași listă electorală.

Televiziunea lui Radu Moraru, abonată la plăcintele rusești ale Senatoarei Urlătoare

De promovarea și propaganda Școlii de Vară de la Rânca, în folosul partidului S.O.S. România, se ocupă Nașul TV, care de câțiva ani a devenit oficiosul Senatoarei Urlătoare, iar împreună – trompetele Rusiei în România (evident, nu sunt singurele).

Reprezentanta Nașul TV la Rânca este Gabriela Calițescu, cea care de mai multă vreme are rezervat un loc la masa cu plăcinte a senatoarei Șoșoacă. Iar plăcintele au efect, generează declarații siropoase, grețoase, jegoase de la prezidiul S.O.S. România. Zice Calițeasca: „Este un pas înainte faptul că, iată, participăm la o Școală de Vară organizată de un partid nou, care de altfel se dorește o mișcare. Vedem că sunt invitați oameni de valoare, care aduc în prim-plan adevăratele valori, adevăratele repere care, iată, să ridice națiunea română în picioare și să stea demnă. Este important să vedem ce face poporul român, dacă înțelege că, iată, are o opțiune…”

În traducere liberă, plăcintăreasa spune: bă, români, votați partdu’ lu’ Șoșoacă! Cam atât a decăzut televiziunea lui Radu Moraru, altădată un reper de presă responsabilă și morală.

Diana Iovanovici-Șoșoacă vine cu confirmarea, masa și cazarea: „Mulțumesc, Nașul TV! Mulțumesc, Gabriela, că ești alături de noi mereu!”.

Gabriela Calițescu – Diana Șoșoacă

„Vi-l prezint pe prim-vicepreședintele partidului, domnul Silvestru Șoșoacă. Nu vom divorța doar pentru că amândoi facem politică!”

În stânga Dianei Iovanovici-Șoșoacă, la prezidiu, a stat prim-vicepreședintele S.O.S. România: Silvestru Șoșoacă! Nu e coincidență de nume, cei doi sunt soț și soție – al treilea, a doua, nu contează.

Diana Iovanovici-Șoșoacă, la microfon, adresându-se auditoriului de câteva zeci de persoane cu certe rădăcini „geto-dace” (!!!): „Vi-l prezint pe prim-vicepreședintele partidului, domnul Silvestru Șoșoacă, care aici nu e soțul meu, ci este un om ales la Congres. Iar celor care au scris niște articole mizerabile despre noi le spun că nu vom divorța doar pentru că amândoi facem politică!”.

Mai sunt anunțați, ca participanți la Școala de Vară a șoșocarilor, jurnaliștii Luis Lazarus („e prezent aici, ne va învăța despre tactici de manipulare”) și Miron Manega („n-a ajuns încă, va veni și ne va vorbi despre Eminescu”).

Manualul de manipulare al Moscovei pare prezent pe masa prezidiului, căci Senatorea Urlătoare se aude vorbnd: „În Uniunea Europeană nu suntem egali cu celelalte state, care au numai avantaje, iar noi avem numai dezavantaje”.

Soții Șoșocă, fericiți că-i aplaudă Calițeasca, Lazarus și Orlando

Toți aplaudă, Urlătoarea râgâie mulțumită, lumea e cu gândul la plăcinte. O seară fericită pentru „patrioți”, la Rânca, în Carpații Gorjului, la peste 1.600 de metri altitudine. Ar mai fi loc de o telegramă pentru Putin și seara ar fi perfectă, râgâielile șoșocilor și zâmbetul sătul al plăcintăresei ar certifica atingerea patriotismului absolut.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată! Voi ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis!”

* Dosarul „10 August”: „găzarii lui Dragnea”, în frunte cu Cucoș, Sindile și Cazan, au fost trimiși în judecată. Dar după 5 ani?! Se așteaptă prescrierea faptelor?!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* CCR apără cu dinții scandaloasele pensii speciale ale magistraților. Pierdem miliarde de euro și din intern, și din extern

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat mii de infractori, este ilegală!

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* Domnule președinte Manolescu, când o dați afară pe poeta Firea din Uniunea Scriitorilor?

* CNN: Este cel mai dificil moment al războiului. Aliaţii occidentali primesc actualizări „tot mai sumbre” despre contraofensiva Ucrainei

5 COMENTARII

  1. Orlando a fost acuzat in trecut ca agent de propaganda al Rusiei. Nu ar trebui sa ne miram ca toate clismele lui Putin se unesc. Problema este ca romanii prin natura lor sunt mai prostovani datorita lipsei de educatie, cultura, spirit civic. Acum 3 ani vreo 26.000 de oi au pus stampila pe Sosoloanca si uite ce bine a facut. Duduie Parlamentul de proiecte legislative, de actiuni pro-cetatean, de imbunatatirea nivelului de trai.

  2. Pentru ce criticați persoanele care au fondat o mișcare numita SOS România?… Ce nu va place la acești oameni?? Voi criticii sterpi și neproductivi, aratati- va calitățile voastre de critici și asupra ocultei, ocultiștilor, khazarilor, politicienilor corupți. Voi criticați doar sa distrugeți. Rușine vouă!

  3. Valentina Strauß, veniți la Rânca. Eu am împușcat doi iepuri deodată: natura superbă din zona și cursurile de la școala de vară a SOS România, care mi-a au îmbogățit bagajul de cunoștințe de până acum . Sunt doar o simpatizanta. Și, că supliment: Apropo mama mea suferindă de astm cronic, se simte aici nespus de bine. Aerul este foarte bun și recomand astmaticilor și patrioților sa mai vina la Rânca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here