CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

3
6836
CTP - CBS

Moartea academicianului-turnător Constantin Bălăceanu-Stolnici, la vârsta de 100 de ani, a prilejuit și comentarii grețoase, gen Rareș Bogdan, dar și atitudini morale, necruțătoare față de un individ care, prin sinistra sa colaborare cu Securitatea, a nenorocit oameni nevinovați.

În categoria celor care l-au pus pe Constantin Bălăceanu-Stolnici acolo unde merită, adică la ghena puturoasă a comunismului, s-a plasat – spre cinstea lui – și jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP).

Acesta l-a numit pe Bălăceanu-Stolnici „nu ultimul boier în viață” sau „ultimul aristocrat al României”, așa cum au făcut-o multe guri strâmbe în ultimele decenii, ci „unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”, care „a dat pe mâna organelor, contra bani și titluri universitare, zeci de «dușmani ai poporului»”.

CTP a pus textului său de pe Facebook un titlu ironic: „A sucombat un sfânt”. Dar ironia se bazează pe un fapt de un caraghios absolut: „Patriarhul Daniel i-a conferit ordinul numit, cum dracu’ altfel, «Sfântul Ioan Gură de Aur»”!

Textul vitriolant al lui CTP

„A sucombat un sfânt”

„A încetat din viață boierul academician Bălăceanu-Stolnici, unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității. A dat pe mâna organelor, contra bani și titluri universitare, zeci de ani, zeci de «dușmani ai poporului», potrivit verdictului CNSAS din 2007. Mult lăudat de Securitate pentru «calitatea informațiilor» și «capacitatea de sinteză». Mult lăudat, de asemenea, de către Ioan Aurel Pop și Raluca Turcan, pe 7 iulie anul acesta, la Academia Română, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. Patriarhul Daniel i-a conferit ordinul numit, cum dracu’ altfel, «Sfântul Ioan Gură de Aur».

O întrebare pentru credincioși: unde-l va trimite Dumnezeu pe acad. dr. Bălăceanu-Stolnici, în iad, pentru păcatele lui, sau în rai, că are și Tatăl Nostru nevoie de informatori performanți?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL unui sinistru turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* Iohannis a reușit deplin: Ponta – consilier onorific în „guvernul meu”! Anomalii și stupizenii

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Ucraina confirmă oficial că George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul său, „în scopul asigurării securității statului”. Motivul: întâlnirile liderului AUR cu șefi ai spionajului rusesc, la Cernăuți

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* A murit deputatul implicat în măcelul de la Sibiu, din 1989, și care frecventa Ambasada Rusiei după invadarea Ucrainei

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

3 COMENTARII

  1. Raluca Turcan nu era cazul sa fie citata ca o complice adulatoare a turnatorului. A vazut ca asa e trendul si s-a gindit sa se urce oportunist si ea pe val. Ea saraca nu stie pe ce lume traieste. E mai degraba genul care crede ca Sfântul Ioan Gură de Aur chiar avea gura din aur. Acum 2 ani ii urase la multi ani baronului Samuel von Brukenthal mort acum mai bine de 200 de ani.

    Problematic e ca preafericitul Daniel a facut-o, iar el e bine informat. Poate a facut-o din colegialitate cu turnatorul, stiut fiind ca inaltii prelati pe vremea de dinainte cam aveau juma de norma la Secu. Atunci nu era inca la moda sa fi consilier ca a doua ocupatie. De fapt nici nu ajungeai in functii inalte in BOR fara colaborare cu Secu. Fara colaborare cu Secu ramineai jos, asa ca Arsenie Boca.
    Sa-l vedem pe purtatorul de cuvint al BOR cum va drege busuiocul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here