Nicușor Dan s-a trezit cu plângere penală după ce consilierii PSD de la Capitală s-au infectat unii pe alții cu Covid!

3
2662
Sala de grup de la Primăria București unde PSD-iștii s-au îmbolnăvit unii pe alții de Covid

Furia și neputința resimțite de mafie în București de la pierderea alegerilor duce și la situații comice: PSD i-a făcut plângere penală primarului Nicușor Dan după ce consilierii municipali social-democrați s-au infectat unii pe alții cu Covid.

Situația este relativ simplă: din cauza epidemiei, s-a luat decizia ca ședințele Consiliului Municipal București să se țină online. Zecile de consilieri nu se mai strâng la un loc în aceeași sală, așa cum se făcea în vremurile de dinaintea pandemiei. Consilierii partidelor stau în propria sală de grup și intervin video în dialogul cu Nicușor Dan și ceilalți membri de la prezidiu care sunt în sala goală a Consiliului.

În acest context s-a produs comicăria.

Nemulțumiți că nu pot să-l acuze pe primar că le-a dat personal virusul, PSD-iștii reclamă că îi ține „la izolator”, în propria sală de grup

Aurelian Bădulescu, smardoiul bun la toate al Gabrielei Firea, care în mandatul acesteia era viceprimar, relatează indignat că un consilier general al PSD a fost infectat cu Covid și că, pentru acest motiv, s-a făcut plângere penală împotriva lui Nicușor Dan!

Dacă ar fi fost o ședință în plen, cu prezență fizică, PSD-iștii ar fi putut reclama că i-a infectat chiar primarul sau, poate, vreunul din membrii grupurilor USR-PLUS sau PNL.

În lipsa acestei “oportunități”, ei au invocat faptul că au fost obligați să stea într-o cameră separată mai mică decât cea de consiliu și că e posibil ca PSD-istul bolnav să-i fi îmbolnăvit și pe alții!

Bădulescu bănuiește o conspirație pentru că DSP-ul nu i-a sunat imediat pe ditamai consilierii PSD, în ancheta epidemiologică

La fel de caraghioasă este și indignarea lui Bădulescu privind faptul că, anunțat de îmbolnăvirea a ditamai consilierul PSD, DSP-ul nu s-a mișcat suficient de repede cu ancheta epidemiologică. Smardoiul Gabrielei Firea relatează sufocat de nervi că, într-o zi întreagă, DSP București a sunat un singur coleg al persoanei infectate. Bineînțeles, se sugerează că aici e “mâna criminală” a lui Nicușor Dan.

Bădulescu arată astfel nu doar prostie, ci și o totală lipsă de contact cu realitatea. DSP nu mai face de foarte multă vreme față numeroaselor cazuri de îmbolnăviri. În cazul “oamenilor obișnuiți”, anchetele epidemiologice se fac uneori și la o săptămână după raportarea infectărilor, iar în foarte multe alte cazuri – nu se mai fac deloc.

Comunicatul caraghios în care smardoiul Bădulescu anunță că PSD i-a făcut plângere penală lui Nicușor Dan după ce consilierii social-democrați și-au dat unii altora Covid

„𝐂𝐞𝐢 𝟐𝟏 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢 𝐏𝐒𝐃 𝐢-𝐚𝐮 𝐟𝐚̆𝐜𝐮𝐭 𝐩𝐥𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬̦𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐳𝐚̆𝐝𝐚̆𝐫𝐧𝐢𝐜𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐛𝐨𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫

Primarul Nicușor Dan se crede atotputernic și se joacă cu sănătatea consilierilor generali, a familiilor lor și a personalului din Primăria Capitalei.

În timp ce sala de consiliu rămâne ferecată tocmai pentru cei cărora le aparține, consilierii generali, primarul persistă în a ține ședințele de unul singur, într-o sală suficient de mare pentru a fi respectate toate condițiile de distanțare.

De această dată însă, ideea fixă a primarului care se ferește de consilierii PSD a avut consecințe grave.

Ieri, un consilier general PSD a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

El a anunțat imediat Direcţia de Sănătate Publică pentru a începe ancheta epidemiologică, însa, surpriză, DSP nu se grăbește.

Într-o zi întreagă, DSP a reușit să îl sune pe un singur consilier general PSD, și asta ca să îi spună, șoc și groază, că nu este contact direct, deși a stat alături de colegul pozitiv 12 ore în aceeași încăpere.

Nici până acum, la o zi după anunțarea DSP-ului, restul consilierilor generali PSD nu au fost sunați, chiar dacă au fost anunțați drept contact direct.

Dar cum s-a ajuns la această situației? Foarte simplu.

În ziua ședinței de Consiliu de vineri, primarul Nicușor Dan i-a forțat pe cei 21 de consilierii generali PSD să stea înghesuiți în sala de grup, o cameră de 20 m2, timp de 12 ore.

Primarul și-a demonstrat pe deplin competența, ședința anunțată pentru ora 11.00 a început la 16.30.

În tot acest timp primarul a negociat, sala de Consiliu fiind spațiu interzis pentru consilierii generali, fapt fără precedent pâna la domnia sa. Toate căile de acces erau păzite de polițiști locali, nu care cumva să pătrundă picior de consilier general în sala Consiliului General.

Și uite așa, refuzul primarului general Nicuşor Dan de a desfăşura şedinţele cu prezenţă fizică a tuturor consilierilor generali în sala de Consiliu, a dus la un posibil focar de infecții cu COVID-19 la Primăria Capitalei.

Și nu numai atât. Cei 21 de consilieri generali PSD, fiecare fiind acum contact direct cu cel pozitiv, s-au întâlnit pe holurile primăriei și cu consilieri generali PMP. Aceștia, la rândul lor, au stat față în față cu primarul general.

𝐓𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚𝐧 𝐜𝐚̆𝐫𝐮𝐢𝐚 𝐧𝐮-𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐚𝐛𝐮𝐳 𝐠𝐫𝐚𝐯 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐢“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

3 COMENTARII

  1. Domnul bădulescu și pes-iștii trebuiau să stea de mult la pușcărie pentru fapta reclamată de ei, au uitat că au lăsat TOATĂ ȚARA fără legislație că au reclamat la ccr-psd, măsurile guvernului anti covid, nesimțiți total.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here