Ana Birchall o indică pe Firea drept adevărata autoare a atacurilor abjecte și sexiste lansate de Bădulescu: „Fosta primăriță, frustrată, își asmute lătrăii să muște“

1
1397
Bădulescu - Firea

Atacurile imunde ale lui Aurelian Bădulescu împotriv Anei Birchall au fost comandate de Gabriela Firea, afirmă fosta ministră a Justiției. După ce Birchall a cerut ca statul să facă eforturi pentru a recupera prejudiciile produse de infractorii cu gulere albe – dându-l exemplu pe Voiculescu –, fostul viceprimar al Bucureștiului s-a lansat într-o tiradă abjectă, scrisă în stil mafiot și încărcată de conotații sexuale.

Bădulescu i-a reproșat Anei Birchall că și-a “trădat neamul” (în Mafia siciliană, toți membrii grupării infracționale sunt socotiți “familie”), i-a spus că e o “scroafă” care “s-a urcat în corcoduș” și a făcut aluzii mizerabile, scriind că politiciana și-a trăit momentul de glorie „când stăteai în genunchi”.

“La mine nu merge cu intimidarea, doamna Firea, nici prin terți abrutizați și bătuți de soartă, nici prin mesaje «cu manta» transmise pe canale neoficiale“

Ana Birchall a replicat miercuri, arătând că în spatele acestor abjecții de neimaginat pentru oameni care au ocupat (și ocupă) funcții importante în statul român stă senatoarea Gabriela Firea (PSD). Aceasta “își asmute lătrăii să muște”.

Birchall nu-l bagă în seamă pe Bădulescu, explicând și de ce: “Nu dăm în patrupedul care n-are nicio vină, e doar un animal fără rațiune, ci ne îndreptăm către cea care ține în mână capătul lanțului“.

Ana Birchall nu se lasă intimidată de atacurile clanurilor din PSD

Acuzația Anei Birchall este plauzibilă: ea a cerut recuperarea prejudiciului adus de mogului Dan Voiculescu (60 de milioane de euro) statului român. Voiculescu a fost și rămâne „tăticul” politic al Gabrielei Firea, de a cărei carieră s-a îngrijit. La rândul ei, Firea i-a rămas fidelă și s-a făcut utilă. Cât a fost primăriță, a dirijat milioane de euro din fonduri publice către trustul de presă al lui Voiculescu, sub formă de publicitate. Acum continuă să reprezinte interesele „tăticului” în Parlament, din postura de senatoare.

Dură, Birchall dezvăluie că aripa feminină a clanului Pandele i-a transmis deja avertismente pe ocolite și o avertizează pe fosta primăriță a Bucureștiului: “La mine nu merge cu intimidarea, doamna Firea, nici prin terți abrutizați și bătuți de soartă, și nici prin mesaje «cu manta» transmise pe canale neoficiale“.

O altă dezvăluire făcută de Birchall – și care ar trebui să-l intereseze pe Nicușor Dan – este că și în ziua de azi, la 4 luni după alegerile locale, Primăria București continuă să găzduiască și să plătească din bani publici postaci ai Gabrielei Firea.

Răspunsul Anei Birchall la atacurile clanului Firea-Pandele

„Mai întâi și-a pus postacii (platiti din banii primariei) să mă atace aici, pe pagina de Facebook, cu mizerii și minciuni. Mai apoi a asmuțit niște personaje de o probitate morală mai mult decât îndoielnică împotriva mea, cu „discursuri” fără cap și fără coadă. Niciodată nu a avut curajul, demnitatea si bunul-simț să răspundă direct și „pe persoană fizică” acuzațiilor ( fondate si pertinente) pe care le-a primit din partea mea, a voastră, a bucurestenilor și a romanilor. Ați ghicit despre cine e vorba? Daaaa… FOSTA!

Fosta primăriță, frustrată și „ambetată în amoarea proprie”, dar în continuare fără minimul bun-simț de a-și asuma aceste atacuri, își asmute lătrăii să muște. O avertizez pe această cale – pe principiul că nu dăm în „patrupedul” care n-are nicio vină, e doar un animal fără rațiune, ci ne îndreptăm către cea care ține în mână capătul lanțului – să înceteze aceste atacuri mârșave la adresa mea. Dacă n-a realizat până acum că acest fel de atacuri nu fac decât să mă întărească și să mă îndârjească și mai mult să ii taxez greșelile și nelegiuirile pe care prietenii domniei-sale le fac, îi spun încă o dată că efectul este departe de cel scontat. La mine nu merge cu intimidarea, doamna Firea, nici prin terți abrutizați și bătuți de soartă, și nici prin mesaje „cu manta” transmise pe canale neoficiale. Ne-am săturat cu toții de șmenuri și șușanele. Rog share oameni buni, sa se stie adevarul!

#nefirealucrurilor #faralatrai

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pavel Abraham e omul lui Dodon în Basarabia. „Milițianul” pro-infractori o sfidează pe președinta Maia Sandu, care l-a dat afară

1 COMENTARIU

  1. […] Atacurile imunde ale lui Aurelian Bădulescu împotriv Anei Birchall au fost comandate de Gabriela Firea, afirmă fosta ministră a Justiției. După ce Birchall a cerut ca statul să facă eforturi pentru a recupera prejudiciile produse de infractorii cu gulere albe – dându-l exemplu pe Voiculescu – fostul viceprimar al Bucureștiului s-a lansat într-o tiradă abjectă, scrisă în stil mafiot și încărcată de conotații sexuale, conform ziaristii.com  […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here