Bendeac are coronavirus. S-a infectat la înmormântarea bunicului său, a luat de la preot. „Nu mai aveam gust și miros, am slăbit vreo 3 kg”

1
19418

Mihai Bendeac a dezvăluit duminică dimineață că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă, pentru Antena 1. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, relatează Mediafax.

Mihai Bendeac a precizat, într-o intervenție la emisiunea „iUmor” de la Antena 1, că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus.

La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa, care au ajuns la spital.

Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore„, a declarat actorul.

Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele. Adică: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo 3 kilograme în zilele alea”, a mai spus Bendeac.

Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here