Polițistul Godină a observat mușchii și silueta lui Klaus Iohannis, la 61 de ani. „Folosește sala de forță”

0
4679
Klaus Iohannis la vaccinare

Operațiunea de vaccinare a lui Klaus Iohannis, transmisă pe toate canalele media importante, le-a dat ocazia multor români să constate silueta președintelui și musculatura brațelor sale. Printre cei care au scris despre asta pe Facebook s-a numărat și Marian Godină, polițistul-cetățean.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește”, a scris Marian Godină.

El se referea, evident, la Klaus Iohannis, care are 61 de ani și 7 luni (e născut pe 13 iunie 1959) și arată un tonus fizic de excepție. Musculatura brațelor sale a fost vizibilă pentru că președintele s-a prezentat la vaccinare îmbrăcat într-un tricou negru cu mâneci scurte.

„Președintele a slăbit” – a fost o altă observație făcută de mulți români pe Facebook.

Klaus Iohannis are o înălțime cu mult peste medie: 1,92 metri.

Președintele a fost vaccinat vineri dimineață la Spitalul Militar „Carol Davila” din București.

„Este o procedură simplă, nu doare. Acest vaccin este eficient. Recomand tuturor să se vaccineze. Vaccinarea și respectarea tuturor regulilor ne vor scoate din pandemie”, a declarat Klaus Iohannis după ce a primit prima doză de imunizare. Cea de-a doua urmează să-i fie aplicată peste două săptămâni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here