PNL a început depesedizarea poștașilor! Turcan: “Nu trebuie să mai sperie pensionarii!”

2
1349
Raluca Turcan, PNL, Posta Romana
Raluca Turcan, PNL, le-a cerut conducătorilor Poștei Române să oprească propaganda PSD făcută de factorii poștali la cererea sindicatului, Foto: Wikimedia, Facebook/Posta Romana

Raluca Turcan, vicepremier, și Violeta Alexandru, ministrul Muncii, au discutat cu directorul Poștei Române și cu reprezentanții Casei Naționale de Pensii și le-a cerut acestora să oprească propaganda PSD făcută printre pensionari.

Alexandru a declarat că există membri de sindicat din Poşta Română care „primesc indicaţii” de la liderii de sindicat cu privire la modul în care ar trebui să acţioneze, concluzionând că sindicatul poștei este controlat politic de PSD.  

“Toate semnalele pe care le-am primit din teritoriu că agenţi poştali fac politica PSD, că ameninţă cu neplata pensiilor sau propagă ştirea falsă că pensiile se vor micşora sau că nu se vor plăti trebuie să înceteze şi această obligaţie de a înceta zvonistica este de natură contractuală şi a fost solicitată expres directorului Poştei Române”, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă, citată de News.ro.

Vicepremierul a vorbit despre o „serie de intoxicări legate de neplata pensiilor sau de reducerea salariilor”, spunând că în România „pensiile se plătesc, pensiile nu întârzie la plată”. 

Raluca Turcan a declarat că  toate angajamentele legate de pensii și salarii vor fi respectate și le-a cerut agenților PSD din teritoriu să nu mai răspândească minciuni printre oamenii în vârstă. 

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anunțat și ea că a primit foarte multe mesaje de la pensionari care se plâng că “factorii poștali” au misiunea de a-i convinge să voteze cu un anumit partid.

Ministrul Muncii l-a atenționat pe directorul Poştei Române că angajații au obligaţia de a da pensiile fără a face propagandă politică. 

„Am atras atenţia directorului că acest gen de a-ţi desfăşura activitatea, amestecând politica cu treaba pe care o ai de făcut de fapt, este de netolerat pentru mine. Ceea ce mă interesează este ca fiecare pensionar să-şi primească pensia la timp, să nu se afle în situaţia de a primi din partea poştaşului şi sfaturi politice cu cine trebuie să voteze”, a afirmat Violeta Alexandru, citată de News.ro, la finalul unei întâlniri cu directorul Poştei şi cu reprezentanţii Case Naţional de Pensii. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

* VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

* VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

* El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea

 

2 COMENTARII

  1. Ce cloaca este acolo la Posta Romana nimeni nu-si inchipuie.
    Ce salarii au sefii Postei? Cand tu mergi pe pierderi de ani de zile.
    Companie de Stat capusata de lichelele pesediste.
    Problema este ca pun piedici companiilor private, prin orice mijloace, licitatii trucate si toate cele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here