Acasă Media Antena 3 a șters de pe site sondajul în care 83% dintre...

Antena 3 a șters de pe site sondajul în care 83% dintre votanți erau anti-Dragnea!

Luni, 11 martie, la ora 15.43, site-ul antena3.ro a inițiat un sondaj în care cititorii erau îndemnați să răspundă la întrebarea: „PRO sau CONTRA Liviu Dragnea?”. Sondajul urma să fie folosit, în mod propagandistic, în noua emisiune a lui Răzvan Dumitrescu, de vineri seara.

Miercuri însă, după numai două zile, sondajul a dispărut subit. Cu două zile înainte de data planificată. Explicația e simplă: rezultatele sondajului erau tare neplăcute pentru propagandiștii de la Antena 3.

Luni, în primele ore de la lansare, totul era în grafic: circa 70% din respondenți erau PRO Dragnea.

Rezultatul după mai bine de 30.000 de voturi

Pe măsură ce oamenii au început să afle de sondaj, participarea a crescut, iar rezultatul mergea spre dezastru pentru televiziunea lui Dan Voiculescu. Miercuri după-amiază, numărul votanților depășise 40.000, iar opțiunile lor i-au speriat pe „anteniști”: 17% PRO Dragnea, 83% CONTRA!

Și atunci, în loc ca sondajul să rămână la vedere, iar votarea să continue, rubrica respectivă a dispărut brusc, fără a fi comunicate rezultatele votului din primele două zile.

E și acesta un mod de cenzură: când nu-ți convin cifrele, le ascunzi!

CITIȚI ȘI:

De ce a „ezitat” Ludovic Orban să-l cheme pe Rareş Bogdan în PNL. Discurs incendiar alături de un jurnalist cu ochii-n lacrimi

Summitul PPE. Iohannis, necruțător la adresa PSD: „Ei atacă instituţiile UE şi apoi cer votul oamenilor pentru a intra în aceste instituţii”

 

loading...

5 COMENTARII

  1. Astia depasesc orice lmita. Cred ca ziaristii – cati mai sunt ziaristi – ar trebui sa se organizeze si sa se delimiteze de cei ce se ocupa cu reclame si publicitate in favoarea unor patroni, moguli sau politicieni.

  2. Antena 3 Bucureşti face ce ştie cel mai bine. Anulează timpul şi limitele fizice. Poate aşa ajung la vârsta de 100 de ani. Eu aş fi păstrat sondajul şi pe Dragnea l-aş fi întrebat: „Majestate unde e Dana Grecu? A dispărut în marele neant?”

    PSD e un partid care moare. Moare fizic. 1962-2018. 56 de ani are criminal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările