Antena 3 a șters de pe site sondajul în care 83% dintre votanți erau anti-Dragnea!

5
12981
Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3

Luni, 11 martie, la ora 15.43, site-ul antena3.ro a inițiat un sondaj în care cititorii erau îndemnați să răspundă la întrebarea: „PRO sau CONTRA Liviu Dragnea?”. Sondajul urma să fie folosit, în mod propagandistic, în noua emisiune a lui Răzvan Dumitrescu, de vineri seara.

Miercuri însă, după numai două zile, sondajul a dispărut subit. Cu două zile înainte de data planificată. Explicația e simplă: rezultatele sondajului erau tare neplăcute pentru propagandiștii de la Antena 3.

Luni, în primele ore de la lansare, totul era în grafic: circa 70% din respondenți erau PRO Dragnea.

Rezultatul după mai bine de 30.000 de voturi

Pe măsură ce oamenii au început să afle de sondaj, participarea a crescut, iar rezultatul mergea spre dezastru pentru televiziunea lui Dan Voiculescu. Miercuri după-amiază, numărul votanților depășise 40.000, iar opțiunile lor i-au speriat pe „anteniști”: 17% PRO Dragnea, 83% CONTRA!

Și atunci, în loc ca sondajul să rămână la vedere, iar votarea să continue, rubrica respectivă a dispărut brusc, fără a fi comunicate rezultatele votului din primele două zile.

E și acesta un mod de cenzură: când nu-ți convin cifrele, le ascunzi!

CITIȚI ȘI:

De ce a „ezitat” Ludovic Orban să-l cheme pe Rareş Bogdan în PNL. Discurs incendiar alături de un jurnalist cu ochii-n lacrimi

Summitul PPE. Iohannis, necruțător la adresa PSD: „Ei atacă instituţiile UE şi apoi cer votul oamenilor pentru a intra în aceste instituţii”

 

5 COMENTARII

  1. Antena 3 Bucureşti face ce ştie cel mai bine. Anulează timpul şi limitele fizice. Poate aşa ajung la vârsta de 100 de ani. Eu aş fi păstrat sondajul şi pe Dragnea l-aş fi întrebat: „Majestate unde e Dana Grecu? A dispărut în marele neant?”

    PSD e un partid care moare. Moare fizic. 1962-2018. 56 de ani are criminal.

  2. Astia depasesc orice lmita. Cred ca ziaristii – cati mai sunt ziaristi – ar trebui sa se organizeze si sa se delimiteze de cei ce se ocupa cu reclame si publicitate in favoarea unor patroni, moguli sau politicieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here