VIDEO. Șoc în direct la Antena 3! „Mărțișorul” liberalului Cristian Băcanu pentru Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir: steagul PCR! Motivul: propagandiștii mincinoși o atacau întruna pe Codruța Kovesi

1
10077

Cristian Bacanu (PNL), avocat de meserie, le-a produs un șoc, vineri seara, în direct, moderatorilor emisiunii la care era invitat: Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir, de la Antena 3. Liberalul le-a dat un steag al Partidului Comunist Român (PCR).

Băcanu i-a oferit același „mărțișor”, de 1 martie, și PSD-istei Gabrielei Zoana, europarlamentar abject, care minte la fiecare respirație. Paralizată, aceasta n-a avut reacție la gestul liberalului.

În schimb, Adrian Ursu, propagandist cu experiență, s-a grăbit să se descotorosească de acest „cadou”, în timp ce nevasta deputatului Daniel Zamfir (ALDE) bălmăjea niște fraze penibile ca să iasă din încurcătură.

Anunțul de astăzi al lui Cristian Băcanu, pe Facebook:

„Las aici filmul complet cu steagurile PCR oferite PSD şi Antenei 3. Le-am oferit aceste mărțişoare pentru că au atacat-o pe doamna Kovesi exact după modelul în care statul comunist ataca românii care se bucurau de recunoaşterea lumii capitaliste (lumea liberă şi decadentă).”

Secvența video completă, cu dialogul care a urmat gestului:

Recent, și trioul Mihai Gâdea – Mircea Badea – Mugur Ciuvică a avut parte de o surpriză asemănătoare, din partea altui liberal: deputatul Pavel Popescu. Acesta le-a spus în față că patronul lor, Dan Voiculescu, e un fost securist, afirmație (perfect reală) care a transformat studioul într-un balamuc. Responsabil cu jignirile a fost Ciuvică.

Momentul memorabil produs de deputatul Pavel Popescu:

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here