Antena 3, prezență masivă pe lista PSD la europarlamentare: ruşinea Carmen Avram, ţata Grapini şi blestematul popă Terheş

16
5734
Lista PSD pentru alegerile europarlamentare cuprinde trei personaje din „familia Antena 3” controlată de mogulul Dan Voiculescu. Liviu Dragnea, care s-a ridicat din pat şi a putut veni la CEx al PSD, dar n-a ajuns la procesul de la Înalta Curte, a făcut anuţul oficial în această după-amiază.
Cei trei oameni ai lui Voiculescu au primit locuri eligibile, toți fiind în primele 6 locuri. Ei sunt:
* Carmen Avram (locul 2) – realizatoarea emisiunii ”În premieră” difuzată de Antena 3, fosta soţie a altui „antenist” feroce cu discurs anti-justiţie: Adrian Usu.
* Chris Terheş (locul 4) – preot greco-catolic stabilit în Los Angeles (California), patron al unei asociaţii-fantomă a Diasporei, nerecunoscută de românii din SUA, şi puternic militant anti-DNA, cu discurs de agent sovietic „reîncarnat”.
* Maria Grapini (locul 6) – europarlamentar provenit din partidulețul lui Dan Voiculescu (PC, acum PPU) şi „gaiţă circară”, producătoare de limbaj tip Antena 3.

Carmen Avram, ce ruşine!

Cea mai mare dezamăgire este jurnalista Carmen Avram. Deşi a lucrat până acum la Antena 3, ea a evitat să intre în mizeriile şi manipulările din emisiunile cu Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Mugur Ciuvică, adevărate atacuri la libertatea de exprimare şi arme în mâna clanurilor penale.
Acceptând acum să îşi asocieze imaginea cu PSD, pentru căruţa de bani primită ca leafă de europarlamentar, Carmen Avram arată o mare lipsă de caracter. A ales banii mânjindu-şi imaginea de jurnalist. A devenit şi ea parte din „familia Voiculescu”. A ales ruşinea pe bani mulţi, în locul demnităţii umane şi profesionale.

Cap de listă la PSD a rămas Rovana Plumb, care speră să fie propusă și la funcția de comisar european din partea României în viitorul executiv de la Bruxelles.

Lista PSD:

16 COMENTARII

 1. PSD – ului ii doresc numai de bine la europarlamentare , zero% este bine, mai mult nici nu merita acești jnapani in ale politicii de mucava!!!!!
  Este un partid toxic care nu are ce cauta in noul parlament european!!!!
  Atunci sa vezi păruiala in PSD când vor lua zero locuri și …. la munca dr jos!!!!Acolo le este locul !!!!

 2. D-le Cartianu, nu știu ce fel de popă este acest Terheș, dar in niciun caz nu este preot greco-catolic !!
  Este o blasfemie să murdăriți pe greco-catolici cu acestă pușlama !
  E ca si cum ați susține că varanul securist Voiculescu a fost …o victimă a securiștilor!

  Niciodată biserica greco-catolica nu a colaborat cu boșevicii și securiștii, dle Cartianu!
  Si niciodată un adevărat preot greco-catolic nu s-ar preta la asemenea mizerii, vă asigur !
  Confundați cu altă biserică…

  • @Cartianu

   Si nu există „pastor” in biserica greco-catolică !
   Ci doar in biserica predicatorului Mihai Gâdea.

   Deci, vă rog, nu murdăriti biserica greco-catolică!

 3. De ce nu iese LIVIU Dragnea in spațiul public , iese doar pe holurile parlamentului ,nu aici Livache ci acolo unde sa te vadă romanii. Dar fricos din fire cum ești stai in ringul parlamentului de unde trimiți tot felul de fumigene și povesti cu zmei și Ilene Cosânzene! Un borfaș ca dumneata se naște o data la 30 de Ani și speram ca PSD -ul pe care l-și transformat intr-un SRL care are un profit anual de 156 MULIOANE de lei (!)ca sa-ți miști fundul in mașini de lux achiziționate din banii contribuabililor !!!!! Ești o hidra de individ, politician de dou vani, un nenorocit care a dat peste cap toată justiția din România!!!!! Locul dumitale de infractor este la Zu house !!!!!!

 4. carmen avram nu pateaza meseria de jurnalist luand acesta decizie si meseria de jurnalist este terfelita de cei care scriu astfel de articole denigratoare la adresa unor persoane cu foarte mult bun simt

 5. cred ca cu totii stim ca ceea ce a facut carmen avram este in interesul romaniei si nu in interesul ei personal nu cred ca dupa bani se duce acolo ca bani oricum avea ca facea una dintre cele mai frumoase emisiuni din romania

 6. rares bogdan nu are nicio sansa netrebnicul el este doar o portavoce sorosista a facut campanie la greu pnl-ului si acum vrea la brixelles nu va lua mai multe de 5 voturi

 7. ziaristilor nu mai aruncati cu noroi in antena 3 ca si voi stiti ,dar nu vreti sa recunoasteti,ca acolo sunt cei mai buni jurnalisti din romania asa ca ciocu mai mic asa si joc de glezne

 8. pentru mine este foarte clar ceea ce se intampla carmen avram este un mare candidat pentru romania si eu cred ca ea va face tot posibilul ca romania sa fie promovata asa cum trebuie in afara

 9. Ce dubla măsura mizerabila!Rares Bogdan,magnific,extraordinar ce face,ca va place vouă.De cealaltă parte,Carmen Avram,ce rusine,își mânjește mâinile pentru bani.Cat de mizerabil!Cat de mizerabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here