Pleacă o slugă, vina „muma” ei. Nicolicea, cioclul Justiţiei, în locul lui Tudorel Toader

4
1012

Liderii PSD au decis miercuri, în şedinţa CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, după şedinţa conducerii social-democraţilor.

Potrivit televiziunilor de ştiri, Eugen Nicolicea ar fi fost propus la conducerea Ministerului Justiţiei şi ar fi fost chiar votat de membrii CEx al PSD.

Nicolicea face parte din nucleul dur al PSD care vrea atac „la rupere” la Justiţie, alături de Şerban Nicolae şi Florin Iordache.

CITIȚI ȘI:

„A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

 

4 COMENTARII

  1. Cosmar dupa cosmar, dupa cosmar. Obsesia infractorilor de a se spala de pacate mi se pare grotesca, asa cum este toata reteaua de interese PSD, plina de hoti si smecheri capabili numai de invarteli ilegale si de furtisaguri mici sau mari, dupa cum li se iveste ocazia, aceasta tendinta fiind modul lor de a trai si a vedea viata…
    Noua, daca nu ne place trebuie sa ne resemnam, ca, in fond, pe vremea comunismului, noi, cei care nu concepem sa fim necinstiti, eram absolut pasivi la orice manarie se facea in cadrul mafiei pcr, fiindu-ne foarte clar ca nu ne puteam opune decat pe ici pe colo, in cazuri micute si prea vizibile, la modul de a se desfasura lucrurile in acea societate. Altfel, a lupta cu aceasta mafie inseamna a te lupta cu morile de vant! Nu stiu, eu una nu-s deloc de acord sa-i toleram astfel capituland, eu sunt pentru lupta, dar cum sa lupti cu stihiile naturii?! Mai degraba te feresti cum poti de ele…Daca nu luptati, macar plecati fratilor, ca astia nu merita popor cinstit. PLECATI !!!

  2. 😂🤣UN LINGĂU OPORTUNIST și REPETENT FĂRĂ EXPERTIZĂ😰😭-Eugen Nicolicea a fost votat în CEx al PSD pentru funcția de ministru al Justiției – Eugen Nicolicea a intrat la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare a Universităţii din Timişoara în anul 1976 unde a rămas repetent și pentru că tot nu reușea să treacă un examen s-a transferat la Electronică. La bătrânețe Nicolicea a absolvit Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă” în paralel cu soția și fiica sa.

  3. Nicolicea este: „luptător cu rol determinant în victoria Revoluției Române”, titlu ce îi aduce o indemnizație lunară de aproape 500 de euro, suportată de la bugetul de stat. El susține că a luptat împotriva comunismului la Turnu Severin da din CV rezultă că între 1983 – 1990 a fost Şef laborator la IIRUC Bucureşti
    Cunoscut pentru: a susținut ca regele Mihai să fie declarat ”persoană non grata”; limbaj vulgar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here