Hop și răspopitul Chris Terheș pe șantierul autostrăzii, lângă Cuc! Bagă și el capul în poză, să ia niște voturi

0
900
Chris Terheș (în dreapta imaginii), pe șantier, lângă ministrul Cuc

Una dintre imaginile grețoase ale zilei de marți: răspopitul greco-catolic Chris Terheș, convertit la PSD-ism și devenit candidatul partidului-stat la europarlamentare, s-a lipt de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în penibila vizită a acestuia pe șantierul Autostrăzii Transilvania.

Răzvan Cuc, un ministru jalnic, face jocuri de imagine ieftine, de genul celor ale lui Cristian Popescu Piedone cu ani în urmă. Piedone răsturna cratițele prin bucătăriile restaurantelor, cu camerele TV după el. Era rău, avea grijă de sănătatea alimentară a cetățenilor!

Aceeași rețetă o aplică și Cuc – la fel de jalnic, la fel de ridicol. Ministrul Transporturilor nu răstoarnă tigăi, ci vizitează șantierele patriei, unde se stropșește la câte-un constructor timid. Evident că nu rezolvă nimic, pentru că nu se pricepe la nimic. Dar merge cu camerele TV după el, să vadă poporul că el face treabă. Stați liniștiți, Cuc lucrează!

Și mai penibil e Chris Terheș, care intră și el în cadru, să-l vadă poporul și pe el. Din biserica din Los Angeles unde predica noua religia la care s-a convertit în ultimii ani, PSD-ismul, popa Terheș a plonjat direct pe șantierul Autostrăzii Transilvania. Când vorbea Cuc, Terheș stătea ca popândăul, dar aproape de ministru, să-l vadă lumea.

Și grăit-a Cuc: „Iată că, aşa cum am promis, acest mandat îl dedic vizitelor pe şantier. Astăzi mă aflu pe cele două şantiere deschise între Iernut – Cheţani şi Cheţani – Câmpia Turzii. Alături  de mine, de această dată… Am avut plăcuta surpriză să îl am ieri, în cadrul Ministerului, invitat pe Cristi Terheş, candidat la europarlamentare”.

Terheș și Cuc, luni, la Ministerul Transporturilor

Exact așa: ca să fie sigur că-l bagă și pe el în sceneta „Cuc pe șantier”, Terheș l-a vizitat luni pe ministrul Transporturilor, la sediul ministerului. Imediat, Terheș s-a lăudat pe Facebook: „Un subiect important de discuție în cadrul întâlnilor pe care le-am avut cu lideri aleși și cetățeni din Transilvania a fost situația autostrăzilor. Am solicitat, de aceea, o întrevedere cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a afla direct de la domnia sa stadiul construcțiilor de autostrăzi. Întâlnirea a fost una constructivă și am cunoscut un ministru neobosit și foarte hotărât să finalizeze construcția de autostrăzi în regim accelerat. Din poziția de europarlamentar voi sprijini toate proiectele de modernizare a infrastructurii din România”. Bla-bla-bla, vreau votul dumneata!

A doua zi, Cuc și răspopitul filmau la marginea viitoarei autostrăzi. O acțiune mizerabilă, în care Guvernul României e folosit pentru a face propagandă candidaților PSD la europarlamentare.

CITIȚI ȘI:

„A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

VIDEO. Senzaţionala „mamaie”! A intrat în mijlocul PSD-iştilor, la Craiova, şi le-a bătut obrazul: „E şi oraşul meu, nu al vostru! Distrugeţi tineretul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here