sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPropagandăGhilezan, aghiotantul lui Ciorbea: "Pleșu și Liiceanu vor să reinstaureze stalinismul în...

Ghilezan, aghiotantul lui Ciorbea: „Pleșu și Liiceanu vor să reinstaureze stalinismul în România!”

-

Mihai Gâdea, acest Silviu Brucan al propagandei neo-bolșevice din secolul XXI, a organizat un linșaj profesionist la adresa Grupului de Dialog Social (GDS). Furia Gâdelui a fost stârnită de premiul pe care GDS i-l acordă procurorului general Augustin Lazăr.

Gâdea a turuit singur o oră, dar nu e nimic de consemnat. Lacheul infractorului-turnător Dan Voiculescu a reîncălzit o ciorbă veche, cu aceleași ingrediente: transcedentalul Andrei Pleșu, păltinișanul Gabriel Liiceanu, privatizarea Editurii Politice în 1990, Brucan, Soros etc.

Dar invitații lui Gâdea chiar au venit cu noutăți. Tâmpenii colosale, minciuni ordinare, halucinații de mare amplitudine. Augustin Lazăr n-a mai fost doar „torționar”, a fost promovat la statutul de „călău”.

- Advertisement -

În centrul linșajului s-au situat cei doi stâlpi de rezistență ai GDS, Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu. După ce i-a frăgezit bine, Gâdea l-a asmuțit pe Marius Ghilezan (sinecuristul angajat de Ciorbea la Avocatul Poporului, pe banii poporului, să le facă masaj corupților), care a mușcat cu ochii închiși: „Pleșu și Liiceanu vor să reinstaureze stalinismul în România. Ne-am săturat de stalinism!”

Mugur Ciuvică a invocat eclerurile mâncate de Pleșu, ca explicație a eșecului de a levita în cadrul mișcării transcedentale.

Marius Pieleanu a spus că Pleșu și Liiceanu nu sunt chiar niște proști, au mai pus mâna pe câte-o carte, dar niște caractere, nene… câh, câh, câh!

- Advertisement -

Lia Olguța Vasilescu se sufoca de râs, Ciuvică o binedispunea, e unul dintre favoriții ei. Cum să nu fie fericită ea, o țoapă agresivă, când sunt tăvăliți filosofii Pleșu și Liiceanu de către țopârlanul Ciuvică?! Toate complexele mahalalei sunt răzbunate de conclavul de la Antena 3.

Volguța sovietică se dezlănțuie: „Să nu uităm că acești oameni turnau la Securitate, iar acum vin să ne dea lecții de moralitate și ne spun nouă «Ciuma Roșie». Să nu uităm că erau braț la braț cu Ana Pauker, una dintre cele mai sinistre femei din istoria României”.

Subiectul era fixat pe Pleșu și Liiceanu, toată lumea a înțeles că aceștia „turnau la Securitate” (oribilă minciună!) și „erau braț la braț cu Ana Pauker” (aveau 4 și, respectiv, 10 ani când, în 1952, sinistra stalinistă a căzut în dizgrația lui Stalin, deci și a lui Gheorghiu-Dej).

Steluța Cătăniciu (coruptofilă ALDE): „Domnu’ Gâdea, sunt tristă: am senzația că această țară nu mai scapă de securiști. Parcă e un blestem: țara asta nu mai scapă de securiști, domnu’ Gâdea! N-am fost suficient de atenți la faptul că Andrei Pleșu a ocupat diferite funcții în statul român”.

Horror. Balamucul nocturn în care sunt acuzați de securism niște oameni care n-au avut de-a face cu Securitatea, la televiziunea patronată de un sinistru turnător al Securității.

CITIȚI ȘI:

* „A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

* VIDEO. Senzaţionala „mamaie”! A intrat în mijlocul PSD-iştilor, la Craiova, şi le-a bătut obrazul: „E şi oraşul meu, nu al vostru! Distrugeţi tineretul”

- Advertisement -

20 COMENTARII

  1. Vom fi mereu învingători când Mihai Gâdea, un ghimpe în coastele tuturor, se va retrage din televiziune. El a devenit, an după an, un ziarist incisiv care distruge alianțele sufletului. Impune un ritm sacru sacerdot fiecărei alianțe politice. Forma binelui imediat se uită şi devine uitare. Un conservator nu se dezminte. Dar numai aşa România a devenit a 11-a putere economică şi militară a Globului. Putem mai mult în timp mult mai scurt. Dar acest om nu vrea mai mult, în opoziție față de domnul Dan Voiculescu care opina şi la Jilava despre modelul social de urmat. Mihai Gâdea poate fi un erou. Dacă vorbeşte mereu despre injustiție. Despre cuvântul Domnului Dumnezeu care trebuie respecat. Lumina face parte din adevăr. Un mic neadevăr nu este minciună. El, adevărul este strălucitor ca un premiu Nobel. Bine lucrat adevărul devine un model de dezvoltare personală. A fi omul zilei înseamnă muncă şi virtute.

    Dumnezeu: aflarea adevărului e temelia scrierilor mele şi nu dospirea minciunii.

  2. hai lasati-o jos ca este stiuta treaba degeaba incercati sa ii scoateti albi pe plesu si pe liiceanu ca stim cu totii ca era vioara intai la pupat dictatori deci stati calmi

  3. hopaaaa cum asa?marele intelectual plesu sa faca el asa ceva?nu creeed pai cum domnule scriitorul de anvergura internationala sa se preteze sa linguseasca pe ceausescu doamne fereste

  4. Domnule Cartianu, vedeti ca s-a varsat caruta cu inventii ale aceluiasi postac pesedist pe pagina incepand cu fictivul” bogdan miliea” si terminand cu fictiva” raluca rada”, acest ticaloes actioneaza asa pe facebook si pe alte siteuri: foloseste intotdeana si numele si prenumele, ambele inventate sau imprumutate „sorina matei(sic?)” , mesajele cel putin 10, apar consecutiv la diferenta de maxim un minut, sunt scurte si pline de minciuni si injurii.

  5. As vrea sa mai vedem încă odată sondajul lui Avangarde, firma de sondare a lui PSDragnea. Ne va mai trimite gogoși cum ca PSD are 31/32% asta se întâmpla exact acum 2 luni. Astăzi când vorbim PSD nu are mai mult de 20/22% cu indulgenta. Rămân la convingerea ca la câte porcarii , golănisme a făcut PSD /ALDE in ultimii doi ani va avea soarta fostului partid a Lui Traian Băsescu , PDL, aducă dispariție de pe scena politica romaneasca.
    Sa vedeți după europarlamentare migrări la alte partide a celor de la PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -