Dăncilă, aşa vei intra în istorie!

5
11379

Dacă i-ar fi spus cineva Vasilicăi Dăncilă că va ajunge prim-ministru al României, pe când era ruşinea clasei la şcoală, cred că ar fi râs cu lacrimi.

Ei bine, minunea s-a produs. Cea mai proastă alegere politică de la Elena Ceauşescu încoace a ajuns să conducă Guvernul României. Atenţie, urmare a unui proces democratic, nu paraşutată ca Elena Ceauşescu la ordinul dictatorului!

De ce a permis România o astfel de blasfemie? E o chestiune asupra căreia ar trebui să reflectăm cu toţii, la nivel individual şi ca societate deopotrivă.

Nu există un caz similar în lumea liberă. După cum nu există o ţară condusă de un infractor. Unul care bineînţeles că vrea să-şi steargă condamnările odată ajuns la putere, ce-ar putea dori el altceva de la viaţă? Din 2016, în loc să ştergem această ruşine mondială de pe obrazul şi-aşa pătat al ţării, noi ce facem? Îi luăm declaraţii, cu microfoanele televiziunilor în faţă, unui infractor dovedit! Daţi-mi UN SINGUR exemplu de ţară la fel! Unde în lumea occidentală puşcăriaşul din libertate vorbeşte naţiunii la TV?!

Dar noi ne obişnuim cu normalitatea anormalităţii. În timp ce cuplul Dăncilă&Dragnea nu are termen de comparaţie pe Planeta Pământ.

Azi, am aflat de ce nu a dat Dăncilî până acum ordonanţele cerute de clanurile penale. Nu că n-a vrut, că i-a promis lui Timmermans sau altor lideri UE, ori că s-a speriat să nu intre în istorie ca premierul care a scos practic România din Europa, via activarea „opţiunii nucleare” – Articolul 7 din Tratat (suspendarea dreptului de vot). Nu, nimic din toate astea.

Ci dintr-un motiv simplu, de marionetă ideală: că ministrul Justiţiei, şi el slugă cvasitotală până de curând, nu i-a pus pe masă ordonanţele dorite de Dragnea, Vâlcov, Mitralieră&co.

Acum, pleacă Tudorel, vine Nicolicea, deci are cine să-i pună pe masă ce PSDragnea îi cere să adopte.

E clar că Dăncilă va semna. Nu-i pasă de consecinţe, ştie clar că i-a minţit pe liderii europeni, aşa cum a minţit ordinar întreg continentul când a spus în Parlamentul European că „jandarmii şi-au făcut datoria în 10 august”. Ştia şi atunci, ca şi acum, că minte.

Dar a durut-o-n coafură. Nu are noţiuni de etică, nu are caracter, cuvânt, nu mai vorbim de onoare, educaţie, bun-simţ şi cei 7 ani de-acasă. E complet amorală, imorală. Nici n-ai spune că e om. Se comportă mai degrabă ca un robot cu creier artificial conectat la butoanele inventatorilor săi.

Este întruchiparea nesimţirii totale. De aia face tot ce face. A învăţat „să nu-i pese”. Să „ţină la tăvăleală”. Dacă nu simte răspunderea, n-o doare. Din acest motiv acceptă să fie preşul unora pentru care exercitarea puterii este exclusiv o chestiune de interes personal.

Ţara? Vai, mama ei! Poporul? Primeşte mereu de la ea scuza de plastic: „E decizie politică”. Atât. Dacă „decizia politică” ucide naţia, naţia nu are voie nici să comenteze. E politic, e lege, poate fi şi moarte! Asta e tot ce-a înţeles ea din jobul de prim-ministru: că trebuie să execute ce-i pune pe masă un grup care ia „decizii politice”. Vrea grupul să dea foc la ţară? Acceptă popor!

Aşa va intra Dăncilă în istorie. Ca românca dispusă să-şi vândă naţia dintr-o semnătură. O iscălitură banală, pe orice ordonanţă i-ar cere să parafeze cei care au pus-o în funcţia în care nici nu visa să ajungă.

Dăncilă este imaginea impotenţei acestei naţii. Dacă ea a ajuns în fruntea ţării, nu doar Dragnea are o problemă, sau PSD, ţara însăşi are.

 

5 COMENTARII

 1. Cosmar dupa cosmar, dupa cosmar. Obsesia infractorilor de a se spala de pacate mi se pare grotesca, asa cum este toata reteaua de interese PSD, plina de hoti si smecheri capabili numai de invarteli ilegale si de furtisaguri mici sau mari, dupa cum li se iveste ocazia, aceasta tendinta fiind modul lor de a trai si a vedea viata…
  Noua, daca nu ne place trebuie sa ne resemnam, ca, in fond, pe vremea comunismului, noi, cei care nu concepem sa fim necinstiti, eram absolut pasivi la orice manarie se facea in cadrul mafiei pcr, fiindu-ne foarte clar ca nu ne puteam opune decat pe ici pe colo, in cazuri micute si prea vizibile, la modul de a se desfasura lucrurile in acea societate. Altfel, a lupta cu aceasta mafie inseamna a te lupta cu morile de vant! Nu stiu, eu una nu-s deloc de acord sa-i toleram astfel, capituland, eu sunt pentru lupta, dar cum sa lupti cu stihiile naturii?! Mai degraba te feresti cum poti de ele…Daca nu luptati, macar plecati fratilor, ca ASTIA NU MERITA POPOR CINSTIT !Madam Dancila merita asistati sociali, mancatori de seminte, hoti la drumul mare, criminali diversi, asta merita. PLECATI, nu mai stati!!!

  • Adriana, iti inteleg furia, o simt si eu din rarunchi, insa te rog sa te calmezi! Eu nu ma car nicaieri din TARA MEA, si nici n-am de gand s-o las pe mana hotilor! Si cum simt eu, nu vad de ce n-ar simti toti carora le e clar ca asta e tara noastra, nu a JAVRELOR HOATE! Mai avem de rezistat pana la alegeri. In loc sa faci indemnuri aiurea, mai bine fa ceva pentru tara asta, convinge oamenii sa iasa la vot si sa mature toti HOTII astia ordinari! Cum de nu intelegi ca asta vrea si psd-draknea-alde-udmr, sa ne caram dracului din tara, cei care suntem impotriva lor!

  • NU ! Nu vreau sa plec din Casa mea nici din Tara mea !!!
   Vreau sa ne trezim odata din amortire toti romanii de buna credinta si sa terminam odata cu javrele pesediste !!!
   La vot pe 26 Mai, la Proteste din nou – cat mai multi !

   Trebuie sa intelegeti ca acesti impostori au vebit la putere intr-un mod democratic – prin votul unora si mai ales prin Nepasarea Multora !
   Tot acest popor trebuie acum sa indrepte situatia ! Putea sa fie extrem de simplu sa terminam cu PSD-ul la votul din 2016.
   Asta e, am preferat calea mai grea – acum trebuie sa mergem pe ea pana la capat !

   Calea NU este fuga, Calea este Lupta !

 2. Cred ca se poate imagina ca se va activa articlul 7 si Romania va fi scoasa din EU. Poate scotand Romania, UK va accepta sa ramana in EU.Posibil chiar sa iasa din EU si Polonia si Ungaria si Rusia, probabil, ar fi multumita…Ne asteapta vremuri ‘originale’ al naibii…Eu sfatuiesc pe toti sa lupte cat se mai poate, dar daca nu am rezistat la anduranta pana acum si s-a protestat tot mai anemic, nu vad cum am rezista de-acum incolo, cand sperantele ca mai avem democratie se reduc pe zi ce trece…Urmarim!

 3. Guvernul DANCILA va fi numit guvernul rușinii naționale !!! PSD este cel mai toxic partid după 1989 și toți de la varf vor trebui sa dea cu subsemnatul pentru prejudiciile incalculabile produse. Ca sa nu vorbesc in van , doar declarația acestei doamne care nu are nimic in comun ce înseamnă relațiile diplomatice , simpla declaratie a premierului ca va muta ambasada la Ierusalim a declansat in lumea araba o mare problema și ca dovada ca Iordania a interzis importul de oi din România. Pur și simplu niște inconștienți ce fac acești nenorociți veniți in București sa pună oe butuci relațiile construite in decenii ca sa le facă praf acest guvern teribilist. Dacă aveti domnilor din Guvern o problema mergeți fraților și va căutați . Plecați odată și numai stați cocoțați in vârful puterii de niște incompetenți!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here