Înfiat-neînfiat, ce căuta Victor Dăncilă în loja de la Ateneu? Şi ce caută la Curtea de Conturi?

5
5887

Propaganda PSD-istă, cu Gâdea în frunte, face mare tam-tam pe un amănunt din ancheta ziarului „Libertatea”: şi anume, suspiciunea că familia Dăncilă n-ar fi respectat legea la adopția făcută în ianuarie 1990. Prin respectiva operațiune, nou-născutul Victor, al optulea copil al unei familii nevoiaşe din Teleorman, abandonat în maternitate, a devenit fiul soților Dăncilă. Unicul lor copil.

Victor Dăncilă şi „daddy” Liviu Dragnea, protectorul mamei adoptive

Înțeleg că speța a fost lămurită: adopția a fost legală. Asta nu justifică agresivitatea cu care sunt atacați cei de la „Libertatea”: vedeți, băi, că doamna Dăncilă n-a încălcat legea? Ați nedreptățit-o! Biata femeie!

Iar premierul-marionetă a mers mai departe: a amenințat ziarul cu tribunalul.

Decât să se smiorcăie în studioul lui Gâdea sau să amenințe cu procese în instanță, doamna Dăncilă ar face mai bine să răspundă la două întrebări deosebit de importante:

Victor Dăncilă
  1. Ce căuta Victor Dăncilă (chiar şi aşa, înfiat legal), împreună cu soțioara lui, în loja oficială de la Ateneul Român, în ceafa cvartetului Iohannis-Tajani-Tusk-Juncker?
  2. Ce caută Victor Dăncilă la Curtea de Conturi? Cum a fost angajat? De ce l-a „înfipt” doamna Dăncilă într-o funcție grasă la stat şi nu l-a lăsat să se descurce în mediul privat? De ce a blocat şansa unui tânăr mai capabil, dar fără pile, de a obține acel job la Curtea de Conturi?

Acestea sunt teme importante, nu mărunțişurile lacrimogene vânturate de doamna Dăncilă!

5 COMENTARII

  1. La acel post se ocupa emisiunile cu analize lacrimogene pe tema nedreptatirii familiei Voiculescu, puscariasul glorios si n-o sa se ocupe cu nedreptatirea ocrotitoarei puscariasilor?…
    Asa considera ei ca se educa populatia!

  2. da,maicasa ce cauta in fruntea tarii?aceeasi chestie..sa faca poze..”senchiuverimaci”..daca scula,poate mai are’a face cu prefectura..la astia,nici o chestie..o tunat si io adunat..unu mai prost ca altul.zici ca-i competitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here