L-au „executat” pe Danileţ! Slugile lui Dragnea plasate la vârful justiţiei au trecut la atac, la doar o zi după ce baronul-baronilor a scăpat de sentinţa fatală

6
19535
Justițiarul Cristi Danileț și anti-justițiara Lia Savonea

Amânarea obţinută ieri de Liviu Dragnea, la Înalta Curte, i-a permis să continue atacul la orice formă de opoziţie internă, fie ea din politică, stradă, presă sau chiar justiţie. La doar o zi, slugile lui Dragnea ajunse în poziţii-cheie ale statului au trecut la fapte.

Judecătorul Cristi Danileț a fost sancționat de Secția pentru judecători a CSM pentru că a încălcat Codul deontologic, anunță Antena 3.

CSM este condus de „păpuşa” lui Liviu Dragnea, Lia Savonea, cea legată de clanurile politice prin trecutul soţului său, implicat în afaceri cu infractorul Cătălin Voicu.

Cristi Danileţ este unul dintre cei mai activi magistraţi protestatari care apără în stradă justiţia. El şi tinerii săi colegi interesaţi de onestitatea meseriei, nu de banii şi funcţiile asigurate de „Ciuma Roşie”, au ales să lupte pe orice cale pentru a proteja independenţa justiţiei de influenţa malefică a unor Lia Savonea, Simona Marcu şi toţi acei şefi de instanţe care au sărit la gâtul tinerilor magistraţi protestatari, parcă la comanda clanurilor politice penale. Dănileţ şi câţiva colegi din asociaţiile de magistraţi necontrolate de mafia politică au mers până la Bruxelles pentru a discuta cu liderii Europei despre terorismul antidemocratic de la Bucureşti.

Secţia de judecători a CSM, la picioarele clanurilor penale

Tot judecătorul clujean s-a dezis categoric de comunicatul dat de aceeaşi secţie de judecători a CSM care l-a sancţionat azi, prin care tovarăşii Liei Savonea s-au pus la picioarele lui Dragnea şi Tăriceanu şi au emis un comunicat execrabil, anti-european.

Cristi Dănileţ l-a taxat imediat, astfel:

„Mă dezic de poziția secției de judecători a CSM, care azi a adoptat, cu majoritate de voturi, o poziție împotriva unor lideri politici europeni.

Nu aș fi semnat în viața mea o astfel de scrisoare. CSM nu poate guverna prin scrisori în timpul unor proceduri aflate în faza de liberare.”

Dănileţ a ştiut ce-i pregătesc „ciumaţii”

În urmă cu o săptămână, Cristi Danileț anunța că nu se va prezenta astăzi la CSM și nici nu va mai da curs vreunei invitații din partea Consiliului pentru „presupuse delicte de opinie”.

„Săptămâna viitoare ar trebui să merg la CSM pentru a răspunde cu privire la anumite afirmații făcute de mine în mediul online. Sunt trei astfel de acțiuni derulate împotriva mea de la începutul acestui an și încă una în stadiu incipient.

Vreau să fie foarte clar: nu accept să dau explicații nimănui pentru ceea ce scriu sau spun, cât timp nu comentez dosare în curs de derulare, nu critic colegi și nu instig la încălcarea legii. Particip activ la dezbaterile publice cu privire la subiecte interesând aspecte socio-juridico-politice încă din anul 2003. Până acum, niciodată nu mi s-a imputat nimic. Mai mult, toate afirmațiile mele sunt în aceeași manieră, relevând o constanță a principiilor pe care le susțin de mulți ani și care sunt conforme standardelor internaționale privind justiția. Brusc însă, au apărut mai multe autosesizări ale Inspecției care are puterea de a alege în mod arbitrari pe ce magistrat să urmărească și pentru ce postări și interviuri.

Ei bine, de azi înainte nu voi mai da curs niciunei chemări la CSM sau Inspecție pentru presupuse delicte de opinie. În România încă avem libertatea de expresie și înțeleg să îmi exercit acest drept ca orice alt cetățean, în mod demn și integru, cu singurele limite impuse expres de legea ce guvernează statutul magistraților.”, a scris Cristi Danileț pe Facebook.

6 COMENTARII

    • Asa e, Mihai, nici noi nu trebuie sa iertam si sa uitam nicio zi de dupa decembrie 2016, cand si-au intrat in paine toti nenorocitii astia hoti, derbedei si criminali, nicio mizerie si magarie facuta de ei, pentru ca de fapt n-a fost zi de la Dumnezeu sa nu faca ceva impotriva romanilor si a Romaniei! Singurul lucru care ne poate salva este un vot MASIV impotriva acestor scelerati psd-draknea-alde-udmr!

  1. E bolsevism pe toate caile.Se leaga de oameni doar pentru ca au opinii diferite de ceea ce inteleg ei ca ar trebui sa aiba toti supusii din tara…Efectiv, neamuri proaste care abuzeaza ca niste porcine cu piele groasa!

  2. Adinuta Floricica a declarat ca ” nu a fost niciodata in procuror independent”.
    Cine i-a dictat acum demersul impotriva judecatorului onest, demn Si cu coloana vertebrala, C. Danilet, este mult prea evident

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here