„Plămânii mei nu mai funcționează, îi simt plini de apă. Aș vrea să-mi smulg de pe față acest aparat, dar singură nu mai reușesc să respir”

2
4772

Apel disperat al unei bolnave de coronavirus internată la spitalul din orașul italian Alessandria: „Covid există, protejați-vă! Eu aici simt că mor. Plămânii mei nu mai funcționează, îi simt plini de apă”.

Clotilde Armellini are 37 de ani și de câteva zile se află internată în secția de Terapie Intensivă a spitalului din orașul italian Alessandria, regiunea Piemont (nord-vestul Italiei, cu centrul la Torino).

Mamă a doi copii, Clotilde s-a văzut obligată să lupte pentru viața sa din cauza infectării cu Covid-19. Plămânii nu o mai ajută sa respire, iar soțul și cei doi copii se află în carantină la domiciliu, pozitivi și ei, dar cu simptome mai ușoare.

De pe patul de spital, Clotilde povestește despre teribila experiență prin care trece și avertizează că nu este de glumă cu acest virus. „Virusul există, să vă intre bine în cap asta, mai înainte ca pe cap să vă pună altceva!”, avertizează ea. „Vă doresc să nu aflați ce înseamnă lipsa aerului. Aș vrea să-mi smulg de pe față acest aparat, dar crăp dacă o fac, pentru că singură nu mai reușesc să respir”, povestește ea.

Conform cotidianului italian La Repubblica, Clotilde Armellini, care locuiește în orășelul Pozzolo Formigaro, a decis să facă un apel pe pagina sa de Facebook la adresa negaționiștilor care nu se protejează.

„Nu-l văd pe soțul meu de mai multe zile, se simte rău și el, baricadat în casă împreună cu cei doi copii ai noștri, pozitivi și ei. Vă doresc să nu aflați ce înseamnă lipsa aerului: e ca atunci când deschizi gura și inspiri, dar nu intră nimic. Îți simți plămânii închiși precum doi saci rupți și te zbați ca un pește roșu căzut pe paviment”.

Iitalianca de 37 de ani adaugă: „Nu este boala bătrânilor. Eu sunt tânără și, totuși, iată-mă aici, rugându-mă să-mi dea ceva ca să-mi mai treacă durerile. Sunt polițistă la un penitenciar, nu m-am îmbolnăvit mergând la dans. Am folosit toate precauțiile posibile, am respectat regulile și tot m-am imbolnăvit. Sper să nu vi se întâmple niciodată așa ceva. Nu glumiți cu virusul, el există și vă poate face foarte mult rău!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

VIDEO. Dan Bittman își continuă delirul conspiraționist: „În Germania nu moare nici dracu’ de Covid!” / „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid!”

2 COMENTARII

  1. Cum de s-a imbolnavit daca a luat toate masurile…Pai atunci de ce ne chinuim cu totii sa purtam masca? O fi alta cauza ca unii fac boala si altii nu??? E cam deprimant…si asta e putin spus….

    • Adriana, s-a imbolnavit pentru ca intr-o secunda fatala nu a respectat regulile, vrei sa spui ca le respectam absolut oricand si oricum? S-a intalnit cu cineva cunoscut in care a avut incredere, si si-a dat jos masca, iata cum. Eu din martie nu mai ies fara masca, insa la scoala nu port manusi, mi-am tot zis sa-mi iau, dar n-am facut-o, si-asa sunt in pericol de pe clante, de pe butoanele laptop-ului, de pe markere in clasa, este adevarat, asta daca m-as apuca sa-mi duc mainile la gura sau la nas, insa avand masca, nu le duc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here